Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yeni bilgilenmeler yeni açılımları getirebilir. Sistemci karakteriniz, kendi dışınızdaki birtakım plansızlıklara destekler verebilir. Bu anlamda zihinsel yorgunluklar söz konusu. Sizden, çok donanımlı olduğunuz bir sorunda durumu çözmeniz istenecek, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında Perşembe gününe adım atacağız. Bu geçiş, monoton, zevksiz hatta çoğu zaman rutinleşen her şeyin ne kadar can sıkıcı olduğunu düşünmemize neden olabilir.  Kolaya yöneliyoruz. Daha az yorulacağımız bir ilişki, iş, hedef belirlemeye çalışabiliriz. Saat 12:03 olana kadar, sizi ilgilendiren konular üzerinde derinlikli düşünmenizde ve işlerinizi tekrar gözden geçirerek uygulamanızda yarar var. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, ev içinde hareketliliğin, psikolojik anlamda pozitif ve sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Yeniliklere hevesli ve açığızdır.Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü, sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz, sizi gerçekten anlayabilecek kişilerin azlığından şikayetçi olursunuz. İster istemez bazı durumları sorgularsınız. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirmek ve yeni kararlar alarak kendinizi dış  dünyada göstermek istersiniz. Oysaki  çok iyi düşünmeniz gerekir.  Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız adına etkili olan boşluk süresince, analizde bulunmak son derece yararlıdır. Böylece  önlem alır, olumsuz bir tepki ile karşılaşma riskinizi  en aza indirmiş olursunuz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarı, güç ve maddiyatı hedefliyorsunuz. Tüm bunları isterken kişiliğinizde olmayan önce ben egosu da öne çıkıyor. Eski defterlerin kapanıp yerine yenilerinin açıldığı bir zaman dilimi başlıyor. Geçmişte sizi ne kadar huzursuz eden olay varsa bunları geride bırakıyorsunuz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler. Bazı projelerinizi veya fikirlerinizi günün koşullarına göre yeniden düzenleyebilir veya ekonomik anlamda yenileyebilirsiniz. Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var. Güzel planlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. Yaşadığınız olaylarla baş etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ifade ederken abartılı tavırlardan kaçınmalısınız. Harcamalarınıza dikkat edin. Gün için sıkışmalar olabilir.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuzsunuz. Çevrenizdekilere kızmak için bahaneler arıyorsunuz. Bugün kimse ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak size. Sonradan pişman olmayın..

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunacağınız yerlerde duygularınızı gizleyebilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru ve konforu rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız karışsa bile kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. İsteklerinizin artmasıyla birlikte harekete geçecek ve çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Karşınıza çıkan fırsatlar size itici güç verecek.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azim ve kararlılığınızın ön plana çıkacağı, bu şekilde sizi de ön plana sürükleyeceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Büyük hedeflere ulaşmanızı sağlayacak planlamalara girişebilir, bu sayede çevrenizdekileri de etkileyerek size yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 02" R
Ay
Yay
29° 56' 03"
Merkür
Koç
16° 18' 56"
Venüs
Koç
28° 39' 51"
Mars
Balık
28° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 56"
Satürn
Balık
16° 24' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 50' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 05"
Lilith
Başak
23° 07' 39"
True Node
Koç
15° 25' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>