Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden çok beklentiniz var ama o bunların çoğunu yerine getiremiyor. Beklemek yerine ona açılmalı ve beklentilerinizi onunla paylaşmalısınız. Böylece aranızdaki sorunlar ortadan kalkacaktır.

İşyerinizde duygusallığınızı çok ön plana çıkarıyorsunuz ve insanlardan olumsuz tepkiler gördüğünüz zamanperformansınızı düşürüyorsunuz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Harcamalarınıza son zamanlarda hiç dikkat etmiyorsunuz ve parasal konularda çok rahat davranıyorsunuz. Bu kadar esnek olmayın. Aksi takdirde maddi zorluklar sizi yine zorlayabilir.

Sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Bugün sinirlerinize hakim olmalı ve sevdiklerinizi kırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızda gelişecek birtakım olaylardan yararlanma yoluna gideceksiniz. Özellikle dikkatinizi çekmek isteyen birine karşı bileniyorsunuz. Bu konuda önsezileriniz sizi yanıltıyor. Kısa süreli yolculuklarda sürprizler söz konusu. Bu yolculuklardan yeni düşüncelerle dönebilirsiniz. Size iletilmek istenen bir şey var. Ama bazı engellemelerle karşı karşıya.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüz, saat 10:25 Ay-Neptün görünüm etkisinde başlayacak. İç sesiniz, -Huzurlu ol çağrısı yapıyor. Her şeyi denetlemekten, yoluna koymaktan, düzenlemekten vazgeç. Önünde duran yaşama bak ve rahatla diyor. İlişkisinde problemi olanlar,hayatında ve ailevi konularda zorluklar yaşayanlar bu sese kulak veriniz olur mu? Saat 12:53 da gerçekleşecek olan,  Mars-Pluto olumlu görünümü  cesaret verir ve gücünüzü dış dünyada kabul ettirmenizde hırs kazandırır. İçinizden gelen bir dürtüyle, inandığınız değerlerin savaşçısı ve uygulayıcısı olursunuz. Amacınız, yolunuzdan geri dönmemek ve her ne olursa olsun zirveye oturmaktır. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü, maddi konularda beklenmedik masrafların bizi biraz tedirgin etmesi anlamına gelir. Biz de harcamalarımızı belli oranda yapmaya gayret etmeliyiz. Mevcut şartlarımızın iyileşmesi için neler yapabileceğimizi kendi içimizde gözden geçiririz. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz bu saatlerde. Öylesine kritik ediyoruz ki bir çok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü iç dünyamızda pozitif düşünmenin, kendimizi dinlendirmenin, moral olarak güçlendirici aktivitelere yönelmenin işaretçisidir. Parasal konular üzerinde arzu ettiğimiz gelişmelerin yaşanmasını dileriz. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda aktif hale geçen Plüton gezegeninin etkileri ile kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Geçmiş yıllarda ne kadar güçsüz, sahipsiz ve zayıfsanız şimdi Plüton her şeyi tam tersine işletip yapılanmanızı hedefliyor. Yukarıya çıkmayı, başarıyı ve gücü istiyorsunuz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmeye hazır olmanız durumunda özel yaşamınızda ya dahayatınızda kazanacaklarınız olabilir. Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veyabirlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir. Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda başarıya ulaşmak isteyebilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendi potansiyelinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizdekiyükünü paylaşma fırsatlarını değerlendirin. Her şeyi kendiniz halletmekte diretmeyin. İş bölümü ile çok daha verimli çalışacaksınız.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda başka insanlara yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz. Bugün, geri planda durduğunuz işlerinizin sorumluluklarını etkili bir şekilde yerine getireceksiniz

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı sakin ve istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Çok hoş fırsatlar karşınıza çıkabilir ve isteklerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz paraya kavuşabilir ve girişmde bulunabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN ilk günlerinin ana konuları, para ve ilgili meseleler olacaktır. Gelir gider dengesini tekrar gözden geçirip bazı ayarlamalar yapabilirsiniz ama hiç beklenmedik bir masraf yapmak zorunda kalıp, bütçenizi ikinci bir defa revize etmek gerekliliği ile de karşılaşabilirsiniz. Aile içinde parasal yardımlaşmalar olması mümkündür. ALDIĞINIZ veya verdiğiniz maddi destek, sizi oldukça memnun edebilir. Hafta ortasında ise yakın ilişkilerinizde sıcak rüzgarların eseceği bir dönemden geçeceksiniz. Çevreyle olan iletişiminiz artacak ve olumlu haberler gelecektir. Haftanın anahtar kelimelerinin temkin ve sükunet olduğunu unutmayın.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 21" R
Ay
Yay
21° 03' 23"
Merkür
Koç
16° 10' 34"
Venüs
Koç
27° 49' 32"
Mars
Balık
27° 44' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 26"
Satürn
Balık
16° 20' 42"
Uranüs
Boğa
22° 12' 02"
Neptün
Balık
28° 49' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 46"
Lilith
Başak
23° 03' 07"
True Node
Koç
15° 27' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>