Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin. Buna ihtiyacı var.

Yeni iletişimler kuracakortamında yeni başarılar kazanacaksınız. İş hayatınızla ilgili çok verimli bir döneme girdiniz. Bu dönemi iyi değerlendirirseniz arzu ettiğiniz konuma gelebilirsiniz.

Parasal olarak ne iyi ne de kötü durumdasınız. Birikimleriniz var. Maddi olarak sıkıştığınız zamanlarda bu birikimlerinizde faydalanıyorsunuz. Bu birikimleri tüketmemenizde fayda var.

Aşırı yorgunluktan kaynaklanan sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Bugün kendinizi fazla yormayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu bir gün geçireceksiniz. Fazla sayıda sorumluluk yüklenmek, bu sorumlulukları yerine getirirken bazı sorunlar yaşamak canınızı sıkacak. İşiniz üzerinde yoğunlaştığınız bu günlerde macera arayan tiplerin de karşınıza çıkması canınızı sıkacak. Uzaklara giden dostlarınızı özlüyor, onların gelmesini dört gözle bekliyorsunuz. Yakınlarınızdan alacağınız iyi haberler sizi sevindirecek.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, başkalarıyla alakalı olan iş, para, ilişki anlamındaki bağlantılara tekrar bir bakmanız, analiz etmeniz, abartılı düşünmemeniz gerektiğini hatırlatıyor. Geçmişte yaşadıklarımızı unutmayalım. İşimize, paramıza, kendimize sahip çıkalım. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Ne kadar bilinçli olursak, o kadar iyi. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimize karşı hassasiyetimizi yükseltir. Eşimiz, ailemiz ve dostlarımıza yardımcı oluruz. Onların da bize karşı samimi olmalarını bekleriz. İş hayatında nazik, ölçülü, adil davranılmadığında canımız sıkılır. Güven bizim için çok önemlidir. Bunun dikkate alınmasını bekleriz. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hassasiyet yükselebilir. Sevgilimiz, eşimiz veya ortağımız da hassas davranabilir. Sizden daha fazla ilgi bekleyebilir veya en ufak bir söz onu etkileyebilir. Siz de doğal olarak kendinizi baskı altında hissedersiniz. Enerjiniz bir miktar düşebilir. İlişkinizle ilgili bir problem varsa, boşluk süresince kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Bugün memnun olman zor gibi görünüyor. Biraz daha uyumlu olmaya çalışmalısın. Ruh halindeki değişimler insanların da kafasını karıştırıyor, sana nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar. Hatta sen bile kendini anlamakta zorlanabilirsin. Rekabetin yüksek olduğu bir ortamda çalışıyorsan, kendini ispat etmek için özel bir çaba harcayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, gereksiz kıskançlık yapabileceğin konular gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, çocuklarının gelişimine katkıda bulunacak kurslar araştırabilirsin. Uzun zaman önce küstüğün bir arkadaşın sosyal medya aracılığı ile seninle iletişime geçmek isteyebilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıkların fazlasıyla gündemde olduğu bir gün. Yakın dostunuzla aranızdaki ilişki hiç tahmin edemeyeceğiniz sorunlar yüzünden bozulma noktasına gelebilir. Bu konuda daha yapıcı olmalısınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz, ev ve aile hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konularla ilgilenmeniz mümkün. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ruh halinizde dalgalanmalar olması olasıdır. Denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar yaşayabilirsiniz. Evinizde tek başınıza kendinizle kalmak istemeniz olasıdır.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Güne sağlığınızla ilgili şikayet ederek başlayabilirsiniz. İyice istirahat etmelisiniz. İş konusunda zaten titiz olduğunuzu biliyorlar.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu önümüzdeki üç aylık süreçte aşktan yana beklenmedik gelişmeleri hızlandırabilir. Sizi derinden etkileyebilecek bir yıldırım aşkı gündeme gelebilir sözgelimi. Ayaklarınızın yerden kesilmemesi için gayret göstermelisiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda krizlere açık bir gün olabilir. Ortak parasal hesaplarınızda gözden geçirilmesi gereken önemli işleriniz olabilir. Bugün tamamlanması gereken konulara eğilin ve krizleri duygusal iniş çıkışlarınızı koruyarak idare edin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki uyumu hayatınızın her aşamasına taşıyın.Aşırı masraf ve harcamadan kaçınmalısınız. Diğer yandan rutin yaşamın baş döndürücü hızı sizi realist fikirlerde kalmaya zorlar. Partnerinize karşı sağduyulu yaklaşın.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 00" R
Ay
Koç
02° 07' 47"
Merkür
Koç
19° 26' 46"
Venüs
Boğa
06° 48' 32"
Mars
Koç
03° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 38"
Satürn
Balık
16° 58' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 19"
Lilith
Başak
23° 51' 39"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>