Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun. Yaşamınızda ki olumsuzlukları ilişkinize yansıtmakla, sorunlarınızı paylaşmayı istemek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız sözkonusu.

Burcunuzdaki gezgenler sizi harekete geçirirken özellikle parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Oldukça dikkatli ve önlemci olmalısınız. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde son zamanlardaki birtakım ilişkilerin, artık zararsız olarak görülemeyeceği düşüncesindesiniz. Bu konuda doğru yorumlamalar içinde olmanız, sizi baskıcı uyarılara yöneltmemeli. Bu sıcak günlerde duygusallığınızı iyice ön plana alabilirsiniz. Ama, şu sıralar her konuda kontrollü hareket etmeniz yönünde alacağınız sinyallere de kapalı değilsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Yengeç burcunda ilerliyor. Sizlerin ilişki ve evlilik hayatı bugün öncelikli olabilir. Partnerinizle aranızda duygusal anlar yaşanabilir. Biraz yumuşadığınızda aranızdaki aşkla her şeyi çözebileceğinizi göreceksiniz. Birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Ayrıca bugün Venüs-Jüpiter olumlu açısının aktifleştiği bir günde olacaksınız. Şanslı etkiler aldığınız bugün içerisinde ailenizle ilgili de pozitif bir gelişme yaşayabilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha seçici davranacaksın!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Düzenin bozulduğunda, işler istediğin gibi gitmediğin ne kadar huysuz birine dönüştüğünü seni tanıyan herkes bilir. Bugün sabah saatlerinde karşılaşabileceğin aksilikler, gün boyunca olaylara daha hassasiyetle yaklaşmana sebep olabilir. Bu hassasiyetin ikili ilişkinde anlaşmazlıkları da beraberinde getirebilir. Aşk adına yeni fırsatlar ve heyecanlar yaşayabilirsin. Sosyal ortamında sana göz kırpan ve ipucu gönderen, kalbini çalmak isteyen birileri var. Kalbin bir kez daha kırılsın istemiyorsan, seçici davranmanda fayda var. Bazı konularda yanlış düşüncelere kapıldığının farkına varabilirsin. Annenle ya da eşinin annesi ile ilgili konularda büyük tepkiler verdiğini fark edebilirsin.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazlaca önemseyebilir ve duygusal anlamda hassasiyet kazanabilirsiniz. Değer yargılarınızı sorgulamalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda çaba gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Bürokratik bir işiniz varsa başka zaman halletmeniz daha yararlı olabilir. Maddi konularla ilgili fark etmekte zorlandığınız olaylar yaşayabilirsiniz. Ailenizle veya işinizle alakalı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Eşinizden gelebilecek olan duygusal isteklere karşı açık durmalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize düşünmek için zaman yaratmak isteyebilirsiniz. İşinizde kritik noktalara gelebilir, bazı konuları fazlaca sorgularken kendinizi bulabilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burcu aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu. Kısa zaman sonra aramızda hiç bekar Oğlak burcu kalmayacak. Diğer taraftan partnerlikleri devam eden Oğlak burçları ise daha hassas ve dikkatli olmalılar. Gereksiz çıkışlardan ve ani kararlardan kaçınmalılar. Öfke ile kalkan zarar ile oturur.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcı becerilerinizi açığa çıkaran yeni fikirler gelişebilir. Eş partner ilişkilerinde hareket yaşanabilir. Sabah saatlerinde sert söylemlerden kaçınmak önemli. Telaş ve gerginlik programınızı aksatabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sizin spiritüel yanınızı ortaya çıkartır. Sezgileriniz, şiir, masal, hikaye yazmak için oldukça uygun. İçinizdeki sanatçı ruhu keşfetme zamanı. Sessiz bir köşede meditasyon yapmak, üzerinizdeki tüm negatif enerjiden arınmanızı sağlar. Tüm mistik konular ilgi alanınıza girer. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 59' 56" R
Ay
Kova
03° 20' 33"
Merkür
Koç
17° 07' 43"
Venüs
Boğa
01° 43' 39"
Mars
Koç
00° 10' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 42"
Satürn
Balık
16° 37' 39"
Uranüs
Boğa
22° 22' 51"
Neptün
Balık
28° 55' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 32"
Lilith
Başak
23° 24' 12"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>