Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygu, yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olarak bilinmenize yol açıyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, size gelecekte üzüntü yaşatabilir. Akşam saatlerinde çözümsüz bir para tartışmanız olabilir.

Hayattan kopuk biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Onunla ilgili duygularınız sapma gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi, ne ölçüde tanıdığınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırma çabalarınız olacak.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni yılın ilk günü, saat 09:11 Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Maddi ve manevi konularda ihtiyaçlarınızın farkında olmak ve bu ihtiyaçlara göre gününüzü değerlendirmek gayet yararlıdır. Yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda karşınızdakini sorgulamadan hatta yargılamadan iletişimde bulunmaya gayret göstermeniz başkaları tarafından takdir edilmenizi sağlayabilir. Kendinizi rahatlıkla kontrol edebileceğiniz bugünkü etkiler altında hayata, yetişkin bir insan olmanın bilinci içinde yaklaşabilir, sadece kendinizin değil, diğer kişilerin de sorunlarında yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Bağımlılıklarınızın esiri olmadan hareket edebileceğiniz bugün, amaçlarınızın farkında olacağınız için, doğal olarak kendinizi kısıtlamadan ilerlemeniz mümkündür. Geçmişe takılı kalmadan, sadece bugünkü durumunuzla ilgili konular üzerinde odaklanabilirseniz, günü en verimli şekilde geçirebilecek burç mensuplarından biri de siz olabilirsiniz. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evraklarına, önemli belgelerine daha korumacı davrandığın bir gündesin. Heyecanlı bir gün.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

: İş birliği içerisinde olduğunuz insanların beklenmedik çıkışları sizde güvensizlik hissinin oluşmasına neden olabilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinizde güven duygusunun eksik olması sizin karşı taraftan yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Rakiplerinize karşı oldukça dikkatli olun.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde hedeflerinizi düşünmek sizi motive edebilir. Ailevi konularla da göz önünde olacağınız bir gündesiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele verebilirsiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda söz sahibi olmak isteyebilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir, çok hızlı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek. Fakat bu enerjiyi kullanamazsanız sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle tartışmaya girmekten kaçının.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftahayatınızda önemli açılımlar elde edebilirsiniz. Aile yaşantınızı iyi organize edin, yapılması gereken görevlerinizi ihmal etmeyin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk günü Ay Yengeç burcunda seyahat ederken annenizle baş başa olmak istersiniz. Onun her türlü ihtiyacını karşılaşmak, geçmişe dayalı sohbetler yapmak, aile büyüklerini yad etmek hoşunuza gider. Ailenin ortak değerlerine sahip çıkmak ve korumak sorumluluğunu üstlenirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 56' 39" R
Ay
Aslan
22° 43' 57" R
Merkür
Koç
29° 28' 56"
Venüs
Boğa
19° 28' 12"
Mars
Koç
11° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 59"
Satürn
Balık
17° 46' 02"
Uranüs
Boğa
23° 12' 52"
Neptün
Balık
29° 19' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 14"
Lilith
Başak
25° 00' 05"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>