Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ancak beklemediğiniz bazı gelişmeler olabilir. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Sevdiğiniz insanla fikirlerinizi paylaşacaksınız ve birlikte planlar yapabileceksiniz. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Çevrenizi şaşırtacak bazı fikirleriniz yada girişimleriniz olabilir. Duygusal açıdan yeni bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Yaptığınız planları kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve maddi olanaklarınızı verimli olarak kullanabileceksiniz. Yeni bazı imkanlar elde edebilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak istediğiniz alanlara kanalize etmeyi başaracaksınız. İletişimlerinizin size şans getireceği bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emekleriniz yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın. .

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumu, günün ilk etkili görünümü olup, ailevi sorumluluklar,hayatımızla ilgili önemli işler önceliğimiz olacak. Biraz soğuk davranabiliriz. Kısıtlanmaya gelemeyiz. Duygular öyle sıcacık değildir. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, şartların bizi zorladığı zamanı işaret ediyor. İlişkimizde, ailevi konularda üstümüze gelinmesi halinde buna tepki gösteririz. Zorluk çıkaran insanlardan, bizi anlamamakta ısrar eden kişilerle konuşmak istemeyiz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, yenilik arzumuzu işaret ediyor. Bu heveslilik o denli yüksek ki, belki de birçok noktayı gözden kaçırmaktayız. Çünkü düşünmekten yorulmuş olabilirsiniz. â€'Aman artık ne olacaksa olsun diyerek evet veya hayır diye bir meseleyi sonuçlandırmak isteriz. Ancak ben derim ki, gelin bir daha duruma bakın. Önemli kararları aceleye getirmeyin. Olasılıkları göz ardı etmeyin. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, şu andaki mevcut sorunlarımızdan bir şekilde kurtulma arzumuzun ve güce yeniden kavuşma ihtiyacının göstergesi. Kişi ister ailevi ister özel anlamda olsun sağlıklı ve güvenli yaşamaktan yana. Yeni bir düzen kurduysa başarılı bir şekilde onun devamını isteyebilir. Daha iyi imkanlarda yaşamak adına gayret göstermelidir. Bu görünüm sizin tekrar yapılanmanızda destekleyici olabilir. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, huzurunuzu kaçıracak, canınızı sıkacak ne varsa ondan uzak durarak, ruhunuzu dinlendirmeniz gerektiğini gösteriyor. Tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Duygular epeyce ciddidir. Hayal kırıklığı yaşadığımız olaylar bizi derinden etkilediği için kendi yaralarımızı kendimiz tedavi etmeye çalışırız. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşam alanınla ilgili değişiklikler yapabilirsin. Yeteneklerini ihmal ettiğini düşünmemelisin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün de yine dünün devamı niteliğinde bir gün olacaktır. Yani ilişkilerdeki belirsizlik havası bugün de devam etmektedir. Bu durumda özellikle eski eş veya partnerinizle ilgili sorunlu durumlar yaşayabilir eski sıkıntılar tekrar baş gösterebilir. Bekar olan teraziler sorunu her daim kendilerinde aramaktan vazgeçip bazen de karşı tarafın da hatalı olabileceğine inanmalılar. İlişkilerdeki bu belirsizlik havası içinde yapılacak en iyi şey kendilerini rahatlatacak aktivitelerde bulunmak ve ruhlarını dinlendirmek olacaktır.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yakın çevrede hareket ve konuşmalar daha çok olabilir. Öğle sonrasında evle ilgili daha ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kanuni ve mesleki zorlukların ortaya çıkabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Bu konulara hassas davranmalı ve incelemelerde bulunmalısınız. İş hayatınızda ise sahip olduğunuz kararlılık birlikte çalıştığınız insanların gözünden kaçmayacak onlardan alacağınız destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda hesapların dikkatle incelenmesi olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda da dengelerin oturmaya başlaması ile rahat bir nefes alacaksınız. Bu süreçte var olan sorunları son derece adil bir şekilde değerlendirip kendi hatalarınızı da kabul eder tarzda yapacağınız konuşmalarla sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emekleriniz yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinize aldığınız sorumluluklar bazen size fazlasıyla ağır geliyor. Yorgunluğunuzu ev ortamlarında atabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz son derece sıcak ve samimi şekilde devam etse de, bu size yetmeyebilir. Çok daha özel ortamlar isteyebilir, en yakın birkaç dostunuzla başbaşa sakin bir ortama girip içten sohbetler yapmayı arzulayabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 58"
Ay
Kova
26° 08' 16"
Merkür
Koç
17° 54' 30"
Venüs
Boğa
03° 44' 17"
Mars
Koç
01° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 35"
Satürn
Balık
16° 46' 08"
Uranüs
Boğa
22° 28' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 01"
Lilith
Başak
23° 35' 03"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>