Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde karşınıza çıkacak tüm sosyallikleri değerlendirmeniz yerinde olacak. Aşk yaşamınızda talih sizden yana. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, bir akşam yemeğinde başlayabilir.

Önümüzdeki günlerde çok yararlı ikili görüşmeleriniz var. Yersiz kuruntularınızdan kendinizi kurtarmalısınız. İnisiyatifinizden kaçırdığınız gelişmelerde sadece şanssızdınız.

Ödemeler ve alacaklar arasındaki dengeleri oturtmakta biraz geç kalmış gibisiniz. Önemli kararlar verme durumundasınız. Güvendiğiniz birilerine danışmanızda yarar olacak.

Son günlerde aranılan yer ve zamanda, şaşırtıcı bir kolaylıkla bulunabiliyorsunuz. İş, aşk ve sosyal yaşamınız bu sıralar fazla programlı. Bu alışılmamış durum, hayattan biraz koptuğunuz izlenimi veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir. Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişikliklerin, son zamanlarda ısrarla sürdürdüğünüz çekingenlikle ilgisi var.

11 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 01:06 Mars-PLuto kavuşum etkisi altında Salı gününe uyanacağız. Ailevi ve evlilikle alakalı meseleleri işaret ettiği gibi, bu alanda yaşanan krizlerin, baskıların, mücadelelerin bir hayli yıpratıcı olabileceğini ve bilinçli bir şekilde ele almamız gerekiyor. Mars Oğlak burcunda sorumluluk, disiplin, yapılanmadır. Teraziler için bu kavuşum,hayatı, ev yaşamı, evlilik, ilişki, yerleşim anlamında da etkili olup, kişinin kendini oluşturma sürecinin göstergesidir. Yıllarca yaşadıklarından ders alan ve mesleği gereği insanlara destek olan Teraziler artık neyin ne olduğunu bilerek yollarını çizmelidirler. Hayat zor olabilir ama zorlaştıran biz isek, oturup akıllıca düşünmekte yarar vardır. Saat 08:44 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan güven içinde yaşama  arzusu diğer yandan sorumlulukların baskısı bizi zorlayabilir. Hayat bize, üstümüze düşenleri yapmamız için baskı uygulayabilir. Saat 09:12 Ay-Mars karşıt  görünümü bazı Teraziler için, kişisel ilişkilerin bozulması veya sadece bir arada durabilmek adına birbirine katlanmaya çalışan iki kişinin simgesi olabilir. Bazıları için bu görünümün anlamı, iş-ev arasında dengeyi sağlamak için verilen mücadeleyi gösterir. Kadın ve erkek üstlerine düşeni yaptıklarını iddia ederler ve kendilerince haklıdırlar. Böyle bir etki altında, bir tarafın hırslı oluşu, öbür tarafın tembelliği sorun çıkartabilir. Benim tavsiyem tartışmak yerine, birbirinizi dinlemeye çalışmak ve tabii ki olayları tek yönlü ele almamaktır. Saat 11:52 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, ilişkiniz, girişimleriniz, aile hayatınız ve mesleki konularda hassasiyetiniz gayet yüksek. Bunların yerli yerine oturması,  sağlamlaştırılması gerektiğini düşünmektesiniz. Gün boyunca bu meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşabilir, duygusal düşünebilirsiniz. Saat 23:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, mesleki konularda ve sorumluluklarımız anlamında ister istemez hassas düşünüyoruz. Güven içinde yaşamak istiyorsak doğal olarak dikkatli hareket etmekte, kazanç-kayıp hesabımızı iyi yapmakta yarar var. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Her işimizi kolaylıkla halledebilmemiz dileğimle,

11 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Küçük detaylar her zaman olabilecek ayrıntılardır. Bugün, beklentilerinizle ilgili düşüncelerinizi yollarla ilgili detaylarda takılı olduğunu unutmamalısınız. Duygusal konularda derin düşünmenizi sağlayan olayların ortasında kalabilirsiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var. Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Uğraşmak olduğumuz konular, elde etmek istediğimiz veya kaybetmemek için savaştığımız şeyler ya da belli amaç ve hedeflerimiz olabilir. Bu işlerin istediğimiz yönlü gelişmesi veya belli anlaşmalar sırasında elimizi güçlü tutmamız için, daha fazla hazırlık yapmamız ve normalde olduğumuzdan daha aktif olmamız gerekiyor. Zira, ‘'bekle ve gör'', ‘'daha sonra halledersin'' ya da ‘'görmezden gel'' taktiği işleri yavaşlatmakla kalmayıp, tamamen sistem dışında kalınmasına neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve aile konularında hareketlilik gözüküyor. Her iki alandaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Neyse ki her iki tarafa da yetişmeniz mümkün olacak. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz kuvvetleniyor. Resmi işlerinizle ilgili yeni bir planlama yapmanız gerekebilir. Detaylara dikkat edin.

11 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARADIĞINIZ huzur çok yakınınızda ama siz ısrarla başka yerlerde arıyorsunuz. Sizi seven insanlar buna ne kadar katlanabilir düşünmelisiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

11 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>