Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisizlik şikayetleri tek taraflı yaşanan bir sorun değil gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirsiniz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugünlerde biraz ileriye ertelemeniz gereken masraflı projeler içindesiniz. Alacak verecek konularında yaşadığınız tıkanıklıklarda, ilişkileri aşındıracak gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Güvensiz bir ilişki ağı içinde, zarar göreceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay kolay unutmuyorsunuz. Bugün basit, gereksiz gördüğünüz tartışmalara ilgili davranmalısınız. Bu tartışmaların sizinle alakalı taraflarını göreceksiniz. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu ediyor. Gelecekle ilgili umutlarınız ivme kazanmış gibi. İnatçı bir tarafınız var.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 17:59 olana kadar Ay-boşluk etkisi altındayız. Güvenliğimizi ön planda tutacak şekilde düşünmekte yarar var. Eğer işiniz iletişim, yolculuk, haberleşmeye dayalı ise, dikkat dağınıklı nedeniyle yanlışlıklar yapabiliriz. Onun için tedbirli olmamızda yarar var. Boşluk etkisi altında, dediğimiz saatte bir yere varmak güç olabilir. Araba kullanırken mutlaka trafik kurallarına uymamız gerekir. Saat 17:59 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde sorumluluklarınız ve çalışma hayatınızla ilgili veya her konuda güvenliğiniz önemli hale gelir. Bugünü ihmal etmeden ama geçmişi de unutmadan, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların garip davranışlarını olgunlukla karşılayarak, işlerinizi sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çalışınız ve diğerlerinden oldukça farklı yönlerinizi kendinizden emin bir şekilde ön planda tutunuz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığının üstünde olduğu bugün, her şeyi yanlış anlamaya meyilli olabilirsin. Çalışma arkadaşlarının sıkıntını öğrenmek için yaklaşımlarına sert tepki verdiğinde takdirde, ilişkilerinde sorun yaratabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, sosyal medya aracılığı ile tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. Öğlen saatlerinde üstündeki duygusallıktan biraz sıyrılacaksın. Bazı insanlar konusunda ilk izlenimlerinde yanılmadığını daha net görebilirsin. Hayatında düzene soktuğun konularda dengesizlikler meydana gelirken, gündemin bir anda yeniden şekillenebilir. Dikkatli olmanı tavsiye ederim.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bazı yersiz baskılara maruz kalabilir ve işinizi yaparken keyif alamayabilirsiniz. Ancak kararlı ve cesareti davranışlarınız sayesinde üzerinizdeki bu isteksizliği atmanız mümkün. Bugün özellikle söylemlerinize dikkat ederek kendinize stresten uzak bir gün yaşatabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceksiniz. Yapmış olduğunuz işler ve zihniniz çok hareketli olabilir. Kendinizi net olarak ifade edemeyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcamalar yapmak size iyi gelecektir. Çocuklarınız ile beraber sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük istekler duyacağınız bir dönemdesiniz. Kendinizi her işin üstesinden gelebilecek gibi hissedeceksiniz. Tabii bu sırada heyecanlı ve tepkilerinizde kontrolsüz olmanız mümkün. Ancak, olumlu ve anlayışlı davranabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk kapıyı her zaman çalmaz. Bugünün kıymetini bilin. Zira Akrep burcunda, uzun zamandır beklediğimiz şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter düz hareketine geçiyor. Evlilik kararı almak, yeni yatırım yapmak, çocuk yapmayı planlamak, güzelleşmek, güzelleştirmek, yeni kişi ve gruplarla tanışmak sizi etkisi altına alır.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 58" R
Ay
Koç
23° 20' 58" R
Merkür
Koç
20° 30' 54"
Venüs
Boğa
08° 35' 16"
Mars
Koç
04° 27' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 59"
Satürn
Balık
17° 05' 50"
Uranüs
Boğa
22° 42' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 04"
Lilith
Başak
24° 01' 15"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>