Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Epey heyecanlı bir ilişki içinde olduğunuz tahminleri yapılıyor. Uzun bir aradan sonra bu sizin hakkınız. Yine de koptuğunuz beraberliğin bazı sancılarını yaşıyorsunuz. Bunun nedeni ilişkiyi koparanın siz olmayışı.

Bazı sorunlarınız var. Ama oldukça serinkanlı karşılıyorsunuz. Buradan da yeni yaşadığınız aşkınyaşamınıza kadar ışıdığı anlaşılıyor. Yarından itibaren beklediğinizin üstünde bir çalışma temposunun içine gireceksiniz.

Uzakta bir veraset işi görünüyor. Bunun haberini alınca yepyeni planlar yapmaya başlayacaksınız. Ufkunuz biraz fazlaca geniş olduğundan gelen para planlarınızın altını imzalamayacak. Yine de hayli sevineceksiniz.

Size yakın biri sandığınız kadar iyi niyetli görünmüyor. hayatınızı etkileyebilecek konumda olmasa da dikkate alınmaya değer.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdikleriniz sizinle ilgili bir sürprizin hazırlığı içersindeler. Bayağı duygulanacaksınız. Bu günlerde sizi bulup yakalayabilmek hayli zor. Dostlarınızın böyle bir şikayeti var. Bir sağlık sorunuyla uğraşıyorsunuz. Belki bir uzmana görünmeniz gerekebilir. Ailenizle yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz olacak. Pek isteyerek gitmeyeceksiniz.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler cumartesi günümüz Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde geçecektir. Sizi  dışarıda olan bitenden ziyade  iç aleminize yöneltecektir. Ancak bu alanda endişeli bir düşünce şekli hüküm sürer. Hiçbir şeyi beğenmezsiniz, durmadan söylenirsiniz. Sizi kimsenin dinlemediğinden söz edersiniz. Oysaki sakince konuşsanız fikir alışverişinde bulunsanız çevrenizdeki insanlar kayıtsız kalmadığını siz de görürsünüz. Saat 01:46 Ay-Jüpiter görünüm etkisi altında inandığımız doğrulardan vazgeçmeyeceğiz. Evet bazı meseleleri kafamıza takabiliriz. Bunun sebebi, haklı olduğumuzu ispat etme arzumuzdur. Saat 03:53 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, ne olursa olsun kazançlı çıkma arzunuz yoğunlaşır. Geleceğimizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden çok daha yükselir. Saat 05:23 Venüs-Neptün kavuşumu şifalandırıcıdır. Endişelere neden olan, sizi zayıf ve güçsüz bırakan, bağımlılıklarınızdan kurtulmanızı sağlayabilir. İş ilişkilerinizi, çalışma yaşamınızı düzene kavuşturacak gelişmeleri işaret edebilir. Size tavsiyem yorgunluk, beslenme, aşırı endişe, sürekli kafanızı bir şeylere takmaktan uzak durun. Kendinize hobiler edinin. Mesela evcil bir hayvan edinmek, ihtiyaç sahibi insanlara destek olmak gibi. Dansa başlayın mesela. Bu sizi kilo almaktan koruyabilir. Bunlar sadece minik tavsiyeler. Siz de kendi yaşam stilinize göre uygulamalarda bulunabilirsiniz. Saat 20:11-13 Nisan saat 11:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,  

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. İlişkilerinizde duygu ve güven çok önemli ve bu elektriği size yansıtamayan kişilere şans tanımak istemiyorsunuz. Oldukça iştahlı bir gününüzdesiniz. Uzun süredir koruduğunuz formunuzu bozmanız an meselesi.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz. En verimli geri dönüşü nereden alabileceğinize karar verip, enerjinizi o kulvarda harcamanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FARKLI oluşumları birleştirerek çeşitli sonuçlar çıkaracaksınız. Kısa yolculuklar ve maddi konular hayatınızda güncellik kazanabilir.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 12"
Ay
Kova
26° 55' 32"
Merkür
Koç
17° 56' 17"
Venüs
Boğa
03° 48' 23"
Mars
Koç
01° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 22"
Satürn
Balık
16° 46' 25"
Uranüs
Boğa
22° 28' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 12"
Lilith
Başak
23° 35' 26"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>