Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda sorunlar bugün de devam edecek. Sevgilinizle aranız iyi değil ve onunla konuşmuyorsunuz. Fakat ilişkinizi tam anlamıyla bitirmiş değilsiniz. Bu aralar düşündüğünüz başka bir insan var ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.

İş yaşantınızda herşey dilediğiniz gibi. Çalışmalarınızda oldukça verimlisiniz ve bu çalışmalarınızın karşılığını alabiliyorsunuz. Bugün işiniz ile ilgili konulardan uzak olacaksınız.

Para konularında bügün oldukça şanslısınız. Yaptığınız yatırımların karşılığını beklediğinizden daha fazla alacaksınız. Bu beklemediğiniz gelir artışı sizde harcama eğilim yaratabilir.

İnsaları bir türlü kıramıyor, onların bir çok isteğine olumlu yanıt veriyorsunuz. Biraz daha sert olmalı ve yapmak istemediğiniz şeyleri yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genelde düşünceli ve sıkıntılı olacaksınız. Özellikle sabah saatlerinde bu psikolojiniz çok yoğun oalcak. Öğlen saatlerinde arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz ile bu psikolojiden biraz da olsa kurtulacaksınız. Arkadaşlarınızla beraberler sık sık gittiğiniz mekanlara gidebilir , bu mekanlarda gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  gün boyu devam edecek  Ay-İkizler burcu enerji etkinliğinde yeni haftamız başlıyor. Kısa veya uzun seyahatler konusunda destekleyicidir. Yabancı ülke veya şehir dışı farketmez yakınlarınızla birlikte olmak adına planlamalarda bulunabilirsiniz. Yasal işleriniz, ihtisaslaşma konuları, eğitim hayatınızla ilgili konularda yeni gelişmeler meydana gelebilir. İthalat ihracat işleriniz başarıyla yürütülebilir. Daha atak ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasındaki çizgiyi birbiriyle uyumlu olacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Saat 00:34 Ay-Venüs görünümü, sözleriniz, davranışlarınızla toplum içinde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Sözünü sakınmaz, kimseye taviz vermezsiniz. Sizin için görüştüğünüz insanlar ve değerli bulduklarınız önemli. Seçici davranmakta ve kaliteli olanı istemektesiniz. Saat 03:35 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerinizle yapılan aktiviteler, gezmek, konuşmak, hobilerinize zaman ayırmak için bu enerji gayet olumludur. İlgi görmekten hoşlanırsınız. İnsanların sizi dinlemeleri, takdir etmeleri, hakkınızda güzel sözler söylemelerinden memnunluk duyarsınız. Saat 07:03 Ay-Güneş olumlu görünümü, kimliğinizi, isteklerinizi, inandıklarınızı dış ortamlarda güçlü bir şekilde ifade etmenizde yardımcıdır. Bilginizi, deneyimlerinizi başkaları gayet saygıyla izler ve sizi takdir edebilirler. Eğitimdenhayatına kadar her alanda entelektüel becerikliliğiniz kabul görür. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, her türlü görüşme, yolculuk, aktivite, iş, ticaret, eğitim hayatınızla ilgili konularda sizi aktif kılıyor. Saat 20:58-14 Ekim saat 02:30  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız.  Akşam saatlerinde enerjimizi toplamak  için rahatlatıcı olan her şeyi öneriyorum. Yürüyüş, kitap okumak, kısa bir geziye çıkmak, muhabbet etmek gibi. Ayrıca evinizin ihtiyaçlarını belirleyebilir, bütçenizi aşmayan alışverişlere çıkabilirsiniz. Yüreğimizin sesini dinlemek işe yarayabilir ve normalde neyi fazla yapmaktan hoşlanmıyorsanız bugün, o işlerle uğraşabilirsiniz. Yeni haftanın arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanıza vesile olması dileğimle,

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda geri giden Merkür yüzünden düşüncelerinizi derinleştirmiş durumdasınız. Sabırlı davranışlarınız bir çok kişiyi şaşırtmış durumda Bildiğiniz konularda taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir fakat inatla bulunduğunuz şartlarla savaşacak ve yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişileri hafife almamanız durumunda her şey yolunda gidecektir. Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailecek alınacak kararlarla doğru bir seçim yapacaksınız. Biraz beklentileriniz uzun vadelide olsa sabırla amacınıza kavuştuğunuzu göreceksiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 31" R
Ay
İkizler
14° 35' 44" R
Merkür
Koç
23° 39' 09"
Venüs
Boğa
12° 58' 04"
Mars
Koç
07° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 22' 43"
Uranüs
Boğa
22° 54' 27"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 36"
Lilith
Başak
24° 24' 55"
True Node
Koç
15° 12' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>