Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma gereğini duyabiliyorsunuz.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor. Ama bu anlamda gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor.

Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor. Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız olduğu görünüyor. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olacaksınız. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili olabilir.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, ailevi konularda kendimizi baskı altında hissederiz. Aslında nazik davranmaya, dengeli hareket etmeye çalışırız ve bize de bu şekilde yanaşılmasını isteriz. Fakat bazı kişiler üzerimize gelirse dayanmamız zor olabilir. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen karar vermeyelim. Bir mesele üzerinde odaklanmak veya işleri yoluna koymak zorlaşır. Evinizle alakalı yapmayı düşündükleriniz veya ailenizi yakından ilgilendiren meseleler baş sırayı almaktadır. Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Yenilik anlamındaki aktiviteler sizi bir hayli heyecanlandırır. Farklı yerler görmek, güzel giyinmek, değişimde bulunmak, kendiniz adına sıra dışı bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. İlişkide bulunmaya, sürpriz bir aşk yaşamaya, hedefler tayin ederek bunlara ulaşmaya arzu duyarsınız. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, aşkta aradığımızı bulmak ve mutlu olmak isteğimizi işaret ediyor. Aynı zamanda toplumsal hayatın içinde de yer almaktan yanayız. Hem özel hem genel hayatın içinde, bu karşıtlık bize destek veriyor. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, son derece olumlu bir enerjidir. Aşkı getirir, yaşam sevinci sunar ve yakınlarınızla bağınızı güçlendirir. Yolculuklar, görüşmeler başarılı geçer. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yürekten dilediğim çok şey var. Ama bunları ne anlatmaya, ne de paylaşmaya takatim var' diyeceğin, seni çok yakından ilgilendiren bir güne hazır mısın? Gerçekten isteklerinle belki de bu zamana kadar sürekli göz ardı ettiğin, sürekli bastırdığın kalbinin sesi yükselmeye başlıyor. Kariyerin için önemli gelişmeler söz konusu olacak. Şirket içinde vicdani konuşmalar ve gelişmeler olabilir. Sosyal hayatında ise yoğun bir telefon görüşmesi seni bekliyor. Uzun zamandır görüşmediğin kişiler seninle iletişim kurmaya çalışacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Akşam saatlerini kendine ayırabilir, evde dinlenmeyi tercih edebilirsin.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ya da ortaklı gelirlerinizle ilgili konularda geçmiş bazı problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Eskide kalmış olan bu konuya bugün çözüm buluyor olabilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişte ilgilendiğiniz şuan göz ardı ettiğiniz konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek daha iyi sonuçlar alacağınız işleriniz olacak.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda atacağınız adımlara güvenin. Doğru hamlelerle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle bir araya gelebilir, onların sorun ve konularına karşı daha duyarlı davranabiirsiniz. Yemek ve beslenme konularına duyduğunuz ilgili bugün mutfakta epeyce vakit geçirmenize yol açabilir. Akşam saatlerinde ise daha keyifli zamanlarınız olabilir.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatkar Teraziler, bugün yaratıcılığınıza ağırlık verin. Ev ve aile konularıyla ilgili meseleler çözüme kavuşabilir, günü verimli geçirmek için olaylara takılmayın. Kendinizi yetenekli bulduğunuz konular için akşam üstü imkanlar gelişebilir.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim, ikili ilişkilerinizde tansiyonu yükseltir. Sevgilinizle risk dolu maceraya atlama cesaretine sahip olacaksınız. Gizli saklı ilişkilerden sakınmalısınız. Yaratıcı projelerde görev almak sizi mutlu eder. Arkadaş çevrenizde farklı fikirli kişilerle tanışma fırsatı yakalarsınız.

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 09' 34" R
Ay
Boğa
04° 51' 58" R
Merkür
Koç
21° 08' 50"
Venüs
Boğa
09° 33' 15"
Mars
Koç
05° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 03"
Satürn
Balık
17° 09' 38"
Uranüs
Boğa
22° 44' 48"
Neptün
Balık
29° 06' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 38"
Lilith
Başak
24° 06' 28"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>