Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona gösterilen ilgi, sizde gitgide kıskançlık nöbetlerine dönüşüyor. Sevgilinizin çekiciliğine duyduğunuz hayranlığı gizli bir rahatsızlıkla yaşıyorsunuz. Bu, kendinizle hesaplaşmanız gereken bir sorun olarak karşınızda duruyor.

İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi.

Parayla zaaflı ilişkiler içinizi karartmamalı. Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyacak birikimler sağlayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde toplu para yatırmanız gereken bir katılıma, çok düşünerek ortak olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleciliğiniz yersiz paniklere neden olabiliyor. Öngörülü imajınız, sizinle alakalı insanları koşuşturmalar içine sokabiliyor. Yakın çevrenizde sağlıklı sorunu yaşayan bir arkadaşınızla ilgili beş, altı kişi değişik ölçülerde endişe yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tanık olacağınız ikili bir görüşme bazı endişelerinizin artmasına yol açabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda ilerleyecek. Bu tüm burçların farklı alan ve konularda şansınızı yükselticidir. Sizler açısından yararlı yolculukların, fırsatların, tanışmaların, gelişmelerin göstergesidir. Sözgelimi çevreniz büyür, olanaklar emrinize amade olur. Akademik uzmanlığınız olan her türlü alanda, yükselen bir ivme kazanırsınız. İnsanlarla bilginizi, tecrübenizi ve deneyimlerinizi paylaşırsınız. Üretirsiniz, geliştirirsiniz ve paylaştıkça zenginleşirsiniz. Sanat, spor, yabancı dil, ticaret, yakınlarınız, alış-satış, seyahatle ilgili konularda başarılı girişimlerde bulunabilir, eserler verir, bunları kitlelere duyurursunuz. Bildik çevrenizle olduğu gibi, yeni tanışacağınız kişilerle kurduğunuz olumlu diyalog sevilmenizi ve birçok kişi tarafından hayranlık kazanmanızı sağlar. Öğrenmeye heveslisiniz. Derinlemesine araştırmadan rahat etmezsiniz. Başkalarına da bunları öğretirsiniz. İnsanlar size danışır. Yayıncılık, medya, iletişimin tüm kanallarında başarılı olunur. Bunlar ödüllendirilir. İnsanları ikna etmeniz kolaylaşır. Kardeşleriniz destek olur, onlardan fayda görürsünüz. Başarıları sizin için gurur kaynağıdır. Seyahatler yabancı dilinizi geliştirmede yararlıdır. Genç yaştaki Teraziler, iyi bir okul tercihinde bulunur. Bu okul ileriki yıllarda akademik anlamda size olanaklar kazandırır. Tabii ki bu süreç bu türden şansları kapınıza getirir. Ancak bazen de, fırsatları zamanında ve akıllıca kullanmak da bir şanstır. Onun için siz de çaba sarf edin, girişimci olun, gelişimi önemseyin ve arzu edilen hedefe ulaşın.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. Toplumsal olaylar bugün oldukça ilgini çekiyor. Çalışma arkadaşlarınla bazı konular üzerine fikir alışverişi yapabilirsin. İşinden memnun değilsen,arayışı içine girmeye başlayacaksın. Hiç aklında yok iken eski sevgiline atacağın mesaj karşılık bulabilir. Ancak geçici heveslere gönlünü kaptırman ne kadar doğru olur? Bugün aynı zamanda arkadaşlar ve sosyal çevrede etkin olacağın bir gündesin. Konuşma stilin ve duruşun ile birilerinin dikkatini çekebilirsin ev ve aile düzeninde girişeceğin yenilikler sana huzur ve güven verecek.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yardımlaşmanın öneminin ne kadar büyük olduğunu göreceksiniz. Finansal veprojelerinizde yeni bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Gelir gider dengesini kurmak için hesaplamalara gidebilirsiniz. Parasal konulardaki sıkışıklıklar sizi duygusal yönden de etkileyebilir. Başkalarından destek alarak işlerinizi daha kolay şekilde yoluna koyabilirsiniz. Gün boyunca kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda güzel gelişmeler yakın. Gökyüzü, dostlarınız sayesinde para kazananacağınızı gösteriyor.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatleri duygu durumunuz dengesiz olabilir. Geçmiş hesaplaşmalar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmamak ve uzun vadeli kırgınlık yaşamamak için son sözü ilk söylememek önemli.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Akrep burcunda seyahat ederken, uzun zamandır sürdürdüğünüz bir projeyi tamamlayıp paranızı tahsil edebilirsiniz. Miras ve devir konularıyla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündeme gelir. İç sesinize kulak vererek yeteneklerinizi ortaya çıkartın. Enerji çalışmaları, kişisel gelişim eğitimleri için harika bir dönem.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 03" R
Ay
Balık
12° 37' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 09"
Venüs
Boğa
05° 09' 29"
Mars
Koç
02° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 47"
Satürn
Balık
16° 52' 00"
Uranüs
Boğa
22° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 52"
Lilith
Başak
23° 42' 44"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>