Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Düzeyli ve dengeli bir ilişki yürütüyor olmanın sorumluluğunu sevgilinizle birlikte çok güzel üstleniyorsunuz.Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. gerçekten de kısa vadede önemli bir sorun gözükmüyor.

İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki gösteriyor ve bu duruma dur diyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var.

Bugün içinizde para harcamak için sonsuz bir istek var. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyorsunuz ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Alış veriş yapacağınız yerlerden uzak durmalısınız.

Sizi kırmış olan ve görüşmek istemediğiniz bir dostunuzu size hatırlatanlar var.Bugün yine onunla ilgili bir haber alabilirsiniz. Yeni kırgınlıklar yaşamamak için tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize karşı olması gerekenden daha fazla sorumluluk yükleniyorsunuz ki bu sizi olumsuz etkileyebilir. Bu da onların rahatlamasına neden oluyor. Ama ailenizle olan bu ilişkiniz zaman zaman özel yaşamınızı aksatıyor. Bugün yine ailenizle sevdiğiniz arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Hepsini bir araya getirmek iyi bir çözüm olabilir.

11 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:59 Ay-Mars görünümü, isteklerinizi elde etmenizi, düşüncelerinizi çekinmeden ifade etmenizi sağlayıcıdır. Seyahate çıkmak, flört etmek, sevgilinizle güzel zaman geçirmek mümkündür. Saat 03:31 Ay-Chiron görünümü, şu anda en önemli meselemizin, iş, sağlık, ilişki konularının akıllıca ele almak gerekliliğini işaret ediyor. Evet, birçok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Saat 06:54 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Ailevi konularda ve partnerinizle ilgili meseleler üzerinde kendinizi baskı altında gibi hissedebilirsiniz. Huzurlu bir akşam geçirmek istiyorsanız, karamsar düşünmek yerine durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Saat 18:22 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, maddi açıdan durumunuzu gözden geçirmenizi sağladığı gibi ailevi konularda daha ciddi ve disiplinli bir şekilde düşünmenizde yardımcıdır. Kişi böyle bir etki atında hem geleceğini garanti altına alacak şekilde hareket eder hem de iç dünyasındaki birikmiş tortulardan arınıp tazelenmek için kendine söz verir. Bu yolda engellerle karşılaşsa dahi yılmaz ve güvenle ilerler. Saat 18:24 Ay-Satürn kavuşumu ailevi sorumluluklar,hayatımızla ilgili önemli işler önceliğimiz olacak. Biraz soğuk davranabiliriz. Kısıtlanmaya gelemeyiz. Duygular öyle sıcacık değildir. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

11 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerine dikkat etmen gerekebilir. Evliliği hakkında senden tavsiye almak isteyen bir arkadaşının tepkilerine maruz kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, gün içerisinde tesadüfen tanışacağın kişi seni epey etkileyecek. Kalbinde adeta kelebeklerin uçtuğunu hissedeceksin Organize olabilmen için ideal bir gün olabilir. Bir davet hazırlığında olabilirsin, mükemmel bir sofra için koşturman ve her şeyi senin düzenlemen insanları hayrete düşürebilir. Ya da kütüphanende duran dosyaları ve birikmiş kâğıt parçalarını tasnif etmek gibi büyük bir temizliğe girişebilirsin. Gün sonunda her ne kadar yalnız kalmak istesen de kıramayacağın birinden alacağın telefon planlarını değiştirecek.

11 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde biraz daha geri çekilme ve bazı konuları kabullenebilme süreci. Bazı ilişkilerinizde netlik kazanmadan hemen geleceğe yönelik hükümlerde bulunmayın.

11 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular içinde çaba sarf etmeniz ve sorumluluk almanız gerekebilir. Duygusal alanda bazı sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

11 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ destek bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyin. Bu size başarı getirecektir.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileye ilişkinve konularla daha fazla meşgul olabilirsiniz. Şefkatli, merhametli, duygusal yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.Yemek ve beslenme konuları gündeminizde olabilir.

11 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum ve denge seven Teraziler, ailevi konular sizi meşgul edebilir. Sevdikleriniz için verici davranmak isteyebilirsiniz. Uzun vadeli borçlardan sakının. Enerjiniz gün içinde aniden düşebilir. Konsantrasyon gereketiren işleri akşama bırakmayın.

11 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda özel hayatınızdaki bir kadının kural ve yaptırımları sizi yorsa da, kişisel planlarınız yapmaktan vazgeçmeyin. Ne de olsa kadife eldiven giyen demir yumruk enerjinizle hayat dinamiklerini yönetmekte ustasınız. Eski dostlarınızı arayıp buluşarak nostalji yaşamak ruhunuza iyi gelir. Ayrıca emlakçılarla görüşmek, ev alım satımı ile ilgilenmek için uygun bir gün.

11 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

11 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 46' 17" R
Ay
Boğa
14° 05' 16" R
Merkür
Koç
21° 40' 54"
Venüs
Boğa
10° 19' 57"
Mars
Koç
05° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 59"
Satürn
Balık
17° 12' 40"
Uranüs
Boğa
22° 46' 60"
Neptün
Balık
29° 07' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 41"
Lilith
Başak
24° 10' 41"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>