Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışarıdan çok sorunlu gibi görülen ilişkiniz sizin hoşunuza gidiyor. Aranızdaki gerilim ikinizin de hoşlandığı bir şey. Onu size yakıştıramayanlara kulaklarınız kapalı.

İşyerinizde sizi çok beğeniyorlar ama aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor. Bugünlerde bu değişikliğe cesaret edemeyebilirsiniz. Zaten kısa vadede bir değişiklik gözükmüyor.

Harcamalarınızda bir kısıntıya girmeyi düşünüyorsunuz. Bunda çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilme ihtimali rol oynuyor. Oysa bu geliriniz bir süre daha devam edecek.

Yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor. Ona kulak vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde alacağınız bir haber ayaklarınızı yerden kesebilir. Başkalarının sizinle ve yaşadıklarınızla ilgili düşüncelerini pek de fazla önemsemediğiniz için bildiğinizi okuyorsunuz. Sizi canlı ve dinamik kılan da bu özelliğiniz. Alacağınız haber yakınlarınız hoşuna gitmeyebilir ama siz istediğinizi yaşamak konusunda kararlısınız.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:45 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, Yay burcunda henüz seyrine başlayan Jüpiterin sizi yolculuklar, yenilikler, özgürlük, güven gibi güçlü olgularla buluşturmasıdır. Hedefler belirlenir, bilgimiz genişler, dostlar edinilir, projeler yürürlüğe konulur. Çevremizle iletişimimiz gayet güçlüdür. Bilgimizi, eserimizi, ürünümüzü, ortaya ne koyacaksak onu başkalarına sunarız. Şansımız yaver gider. Umutlarımız yükselir. Seyahate çıkarız, yeni insanlarla tanışırız. Saat 22:55 Ay-Venüs görünümü, iletişimi-sevgiyi-anlaşmayı sağlayan güçlü bir enerjidir. Ayrıca kararlarınızı tekrar gözden geçirmenizi sağlar. Şimdi içinizde bir umut doğacaktır. Zorlandığınız bir mesele kolaylaşır. Ancak bir şeylerin tam olarak oturması için biraz beklemenizi tavsiye ediyorum. Bir görüşmeniz, kısa bir seyahatiniz olabilir. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 80. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.Canım Atam nurlar içinde uyuyunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün farklı fikirlerinle adından sıkça söz ettirebilir, düşüncelerinle takdir toplayabilirsin. Eğer işe yeni başlamış bir Terazi burcuysan kendini göstermek konusunda oldukça başarılı olacaksın. Gizli rakiplerine dikkat etmeni tavsiye ederim. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, senden beklenen ilgiyi göremeyen sevgilinin, şikâyetlerine şaşıracaksın. İçinde kalmış duyguları âdete su yüzeyine çıkartıyor. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek kültürel etkinliklere katılabilir, gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarından maddi kazanç elde etmenin yollarını arayabilirsin. Bugün aynı zamanda bazı arkadaşlarının sıkıntılarını ve özel durumlarına dair detayları öğrenebilirsin. Duyarsız kalmayacağın, merhametini esirgemeyeceğin bir gün olacak.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizin isteklerini yerine getirirken gereğinden fazla kendinizden ödün vermeyin.Yaşam size belki “hayır”demeyi öğretiyordur.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ziyaretler, görüşmeler ve hareket açısından canlı bir gündesiniz. Çok şey öğrenebilir ve görüşmeler içinde olabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ destek bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyin. Bu size başarı getirecektir.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanları memnun etmeye çalışmayın. Yeni yerler keşfetmek, kısa seyahatler için koşullar elverişli. Bireysel arzulara odaklanırsanız daha keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. İsteklerinizin artması, gerilim yaratabilir ve sıkıntınızı arttırabilir. Ancak, duygularınızı yansıtmayacak ve mantıklı davranmayı başaracaksınız. İsteğiniz artıyor.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>