Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin başka insanlarla yakın ilişkilere girmesi sizi çok rahatsız ediyor ve bu konuda çok sinirleniyorsunuz ve sürekli partnerinizle kavga ediyorsunuz. Gereksiz kıskançlıklarınızdan vazgeçmelisiniz.

İş yerinizde patron gibi hareket etmeye başladınız ve bu da diğerarkadaşlarınızın size karşı olumsuz düşünmelerine neden oluyor. Bu alışkınlıklarınızdan vazgeçmelisiniz.

Maddi konularda yanlış kararlar almak üzeresiniz. Bu yanlış kararlar sizin maddi kayıplara uğramanıza neden olabilir. Karar almadan önce dikkatlice düşünmelisiniz.

Bugün özellikle ulaşım sorunlarına dikkat etmelisiniz. Bu sorunlar bazı randevularınıza geç kalmanıza sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizin gerçekleşeceğine inanmak size yeniden güç verecek, başaramayacağınızı sandığınız bir işe yeniden sarılacaksınız. Kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Aile büyüklerinize düşüncelerinizi açıklarken, yanlış anlamalarına izin verecek şekilde davranmanız yüzünden incineceksiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 11:33 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eğer Pazar günü sabah saatlerinde önemli bir işimiz veya görüşmemiz varsa, her ayrıntıyı gözden geçirmek lazım. Sağlığımıza özen göstermeliyiz. Mümkünse başka bir güne de erteleyebiliriz. Bu özel veya farklı bir konuda olabilir. Biz dikkatli olalım. Kişisel bakımınız, evinizin düzenlenmesi, alışveriş gibi işlerimizi yapabiliriz.  Yenilik anlamında verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Saat 11:33 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında, çevrenizde bulunan kişiler ve yakınlarınızla, nezaket, uyumluluk ve huzur içinde günü geçirme arzunuz yükselir. Çekiliciliğinizi,  cömert yüreğinizle harmanlayarak dışarıya güçlü bir şekilde sunabilir, her insanla ortak bir noktada buluşmayı arzularsınız. Yaşanan bazı zorlu durumları veya kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki her şeyin birbiriyle güzel bir uyum içinde olması hoşunuza gider. Akılcı paylaşımlarda bulunmak, haksızlıklar karşısında objektif düşünmek, yaptığınız her işe kendi güzelliklerinizi katmak size keyif verir. İlişkinizde paylaşımı fazlasıyla önemsersiniz. Eğer bir şey düzgün bir şekilde söylenirse dinlemeye hazırsınızdır. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz ve şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Özellikle yollarla ilgili beklentilerinizde, istediğiniz haberlerde bazı aksamalar söz konusu olacaktır. Fikirlerinizi kabul ettirmek için, gerekli zamana ihtiyacınız var. Beklemeli ve akıllı bir tutum izlemelisiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz. En verimli geri dönüşü nereden alabileceğinize karar verip, enerjinizi o kulvarda harcamanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HIRSLARINIZIN dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BİR süredir şanssız olduğunuzu düşünüyor, işlerin ters gitmesinden ötürü zor durumlarda kaldığınıza, kendinizi yeterince ifade edemediğinize, insanların gözündeki öneminizi kaybetmeye başladığınıza inanıyor olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta, bu yanılgılarınızı gidermenize yarayacak, kendinizi, kendi gözünüzde de üst noktaya çıkaracak faaliyetlerde bulunma şanslarını yakalayabilirsiniz. Hak ettiğiniz yere gelemediğiniz, değerinizi ispatlayamadığınız yönündeki fikirleriniz kaybolup gidebilirler. BİR zamanlar sahip olduğunuza inanmadığınız veya önemsiz bulduğunuz yetenekleriniz ışıldamaya ve sizi bile hayran bırakmaya başlayabilirler. Bu haftanın diğer önemli konusu ise, parasal kazançların yakın olduğuna dair işaretlerle karşılaşmanız olabilir. Hatta, haftanın son günlerinde bile beklenmedik bir kaynaktan elinize para geçmesi mümkün olabilir. Eğer ekstra gelirlerle karşılaşmazsanız, bütçenizi rahatlatabileceksiniz...

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>