Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olacaksınız. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe gününe, Ay-Koç burcu geçişiyle adım atıyoruz. Öncelikle bugün, partneriniz ve ilişkinizle alakalı konulardaki etkinliğinizi ve bu beraberliğin hayatınızdaki anlamını gerçekçi bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Birbirinize karşı, bugün anlayışlı olmakta  yarar vardır. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay günlerinde insanların size karşı agresif tutumlarıyla karşılaştığınızda, olayları büyütmeyiniz. Siz sakin olduğunuz sürece, onların sizin üzerinizde baskı kurmaları mümkün değildir. Saat 02:26 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinizde karşı tarafın baskın hareketlerini, arzularını elde etme istekliliğini gösteriyor. Ancak Jüpiterin ışıltısı, güven duygusu sizden yana. Saat 10:54 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 19:14 Ay-Uranüs kavuşumu, kontrol edilmekten, baskı altına alınmaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Bu yüzden birbirinize karşı pek anlayışlı davranmayabilirsiniz. Eğer gerçekten bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız bir daha düşününüz olur mu? Birbirimize sevgi dolu davranmamız, sahip olduğumuz güzelliklerin keyfini çıkarmamız dileğimle,  

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak Bugün Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, bu konuda size belirli bir disiplin sağlıyor. Kapalı olmayı tercih ediyorsunuz.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden iki insanın uzun zamandır gizli bir ilişki içinde olduklarını duymak sizi çok şaşırtacak. Bu konudan etkilenerek, kendi ilişkinizde de böyle bir şey yapılıp yapılmadığını sorgulamaya başlamayın. Tüm burçlar için gün geneli: Karşımızdaki kişilerin istek ve ihtiyaçlarını görmezden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle bu istek veya fikirler bizimle tamamen karşıt konumdaysa bu görüntümüz daha da itici olabilir. Dolayısıyla, bazı kişilerden bizim için bazı şeyler yapmasını isterken elimizden geldiğince kibar davranmamızda ve kibarlık referansımızı ormanlarda yaşayan kuyruk veya boynuz taşıyan değil, şehirlerde yaşayan yürüyen ve konuşan canlılardan almamızda fayda var. Aksi takdirde, kayıtsız, düşüncesiz veya kaba hareketlerimizin hoş olmayan sonuçlarına katlanmamız gerekebilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilik ve denge arayışı konuları öne çıkabilir. Daha kendinize dönük ve bağımsız davranma eğilimindesiniz. Bu yüzden işbirliği yapmakta veya denge sağlamakta zorlanabilirsiniz. Evliliğe dair konularda daha fazla anlayış geliştirmeniz gerekecek. Ayrıca eleştirilere karşı daha tahammüllü olmanız gerektiğini unutmayın.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ani bir fikirle aşk içinde bulabilir ve çevrenizi kızdırabilirsiniz. Sevdikleriniz size karşı güvenlerini yitirebilir. Kendinizi kendinize şikayet etmeye başlarsınız. Bunun önlemini alın.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

14 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>