Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda olumlu gelişmelerin olacağı bir gündesiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacaktır. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız son derece güzel olacaktır ve aranızdaki uyum her ikinizi de mutlu edecektir. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte güzel zaman geçirmek şansınız olacaktır. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz ve kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Olaylara esnek bakabilmeniz sayesinde bazı küçük başarılar kazanabilirsiniz. Hoşunuza gidecek bazı ortamlara girebilir ve güzel fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. İş yaşamızda dikkatli hareket etmeniz ve önceliklerinizi iyi belirlemeniz sayesinde bazı başarılar kazanma şansınız olacaktır. Zihinsel olarak aktif olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz ve size kazançlar getirici yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İmkanlarınızı olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Gelişmeler sizi rahatlatmaya başlıyor ve akılcı planlar yapıyorsunuz. Alacağınız bazı kararların sonucu sizin için çok olumlu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor ve bu durum sizi mutlu edecektir. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. İsteklerinizin ve ihtiyaçlarınızın farkında olmanız beklentilerinizi değerlendirirken hata yapmanıza engel olacaktır. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

14 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  14 Eylül saat 00:57-26 Ekim saat 12:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, yolculuklar, yeni girişimler, birçok kişiyle görüşme, özgürce kararlar verme zamanıdır. İnsanlarla olan bütün temaslarınızda olumlu etkiler altındasınız. Eğitim hayatı, ticari konular,girişimleri açısından da etkin bir dönemdesiniz. Bu geçiş sizi bir hayli aktif kılacaktır. Yakın akrabalarınızla temas, yeni bir çevre değişimi gibi konular da gündem maddenizde yer alabilir. Çiftler arasındaki iletişim bu süre içinde gayet neşeli, pozitif, arkadaşça paylaşım şeklindedir. Eşiniz bu tarihler arasında, sizinle konuşmaya heveslidir. Problemler ortaklaşa çözülebilir.  Bu dönemin ilişkinize renk katacağını düşünüyorum. İş veya özel amaçlı gezilerde, bekar Teraziler  yeni biriyle karşılaşmanız veya daha önceden tanıdığınız bir kişiyle tesadüfen karşılaşmanız mümkündür. Mars Yay burcu süreci oldukça hızlı ve çabuk gelişen bir ilişkinin, değişimin göstergesi olabilir. Düşüncelerinizde gayet özgür olacağınız bu dönemde çevrenizdeki insanlarla hem aktivite hem de zihinsel açıdan bağlantı kurabilmeniz gayet kolaydır. Saat 09:26 Ay-İkizler burcu geçişi,  iki gün boyunca istediklerimizi  elde etmek arzumuz  fazlasıyla ön planda olacaktır. Bize kimsenin, hiç bir olayın duvar örmesini istemiyoruz. Meraklılığımız her türlü konuda bilgi sahibi olmak için bizi itekliyor gibi. Yurtdışı ve  yurtiçi haberleşme, internet üzerinden bilgilenmek, yazışmalarda bulunmak, kısa bir yürüyüş, dostlarla bir araya gelmek mümkündür. Saat 17:35 Venüs-Pluto olumlu görünümü şu aralar problemlerin mutlaka çözülmesi, hayatınızın düzene konulması, gücünüzü yeniden kazanmanız yönünde sizi zorlamakta. 29 Eylül tarihinde Venüs,  burcunuzda ilerlemeye başladığında işler yavaş yavaş yoluna girebilir. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnandığınız konularda başlattığınız çalışmalardan alacağınız sonuçlar sizi olumlu etkileyecek. Ortakyaptığınız kişilerle birlikte alacağınız kararlar konusunda, istenmeyen pürüzler çıkabilir. Olayların yönünü biraz da zaman belirleyecek. Bugün, çalışma yaşantınızdaki olayları yeniden gözden geçirmelisiniz.

14 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir eviniz, özel yaşamınız veya ailenizle ilgili işleri düzene sokmak istiyorsanız, bu haftasonu doğru zamanda olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

14 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN önünüze çıkabilecek fırsatları önemsememezlik yapmayın. Önemli bir fırsatı istemeden kaçırabilirsiniz. Uyanık ve cesur olun.

14 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

14 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>