Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize benzeyen örnek aldığınız insanlar ile bir bütün içinde büyümeye odaklanırsınız. Önünüzde hiç düşünmediğiniz yeni olanaklar belirir. Geçmişten gelen halledilmemiş sorunlar ve sıkıntılar bu süreçte kolaylıkla çözülür. Sizi daha önce zorlayıp sıkan ne kadar konu varsa ödüllendirerek çözüme ulaştırırsınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 05:07 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi altında, sakin düşünmeli, uzun vadeli amaçlarınızın bilincinde olarak, ne yapmanız gerektiğini akıllıca planlamalısınız. Saat 08:47 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardan kişisel meselelere kadar geniş bir alanda gelişimin simgesidir. Gelişim için, gereksizlerin ayıklanması, sorun çıkartan ve sizi engelleyen ne varsa bunların ayıklanmasını sağlıyor. Saat 12:04  Ay-Pluto kavuşum etkisi altında başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere kimi zaman korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 21:59 Ay-Merkür görünümü, ailevi konularda bizi içten içe zorlayan, elimizi kolumuzu bağlayan meseleleri gözden geçirmemizi sağlıyor. Bir şeyler bizi yoruyor ve bunlara kesin olarak çözüm bulmamız gerekiyor. Yeni haftanın hepimiz için olumlu şekilde geçmesi dileğimle,  

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür burcunuzda ilerlerken, kendinize her zamankinden daha fazla güveniyorsunuz. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde, yapıcı paslaşmalar söz konusu olacaktır. Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabilirseniz, mesleki başarınızı ve kariyer hırsınızı olumlu bir şekilde kullanacağınız bir gün.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde hayal kırıklıkları veya karşılanmayan beklentiler sorun yaratabilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin lütfen. 18 Ağustos ve civarı günler, eğlenceli aktivitelere katılım gösterebileceğiniz tarihlerden olabilir. Katılacağınız aktivitelere bazı arkadaşlarınızı da davet ederek, aktivitelerinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz ya da aşk hayatınızı veya çocuk başlıklı konuları ilgilendiren kararlar almanız muhtemel.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Önemli görüşmeleri enerjisi rahat akan başka bir güne erteleyin.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız kendinizi değiştirmeye yönelik çalışacak. Aldığınız kararlarda arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Uygulamaya koymadan önce planlarınızı gözden geçirin.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Asli işlerinize odaklanmalı ve zamanınızı verimli kullanmalısınız. Böylelikle diğerlerinden ayrışacaksınız. Bir takım düzenlemeler hem keyif verecek hem de daha çok sosyalleşebileceksiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 14" R
Ay
Aslan
13° 12' 19" R
Merkür
Koç
28° 32' 07"
Venüs
Boğa
18° 30' 16"
Mars
Koç
10° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 53"
Satürn
Balık
17° 42' 42"
Uranüs
Boğa
23° 10' 08"
Neptün
Balık
29° 18' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 48"
Lilith
Başak
24° 54' 52"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>