Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

çoktan kapattığınızı sandığınız bir defterin sayfaları tekrar açılabilir. Ortak bir dostunuz eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız halde etkilenebilirsiniz. Bugünlerde yeniden bir yakınlaşma olabilir.

Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Bu fırsatı değerlendirirseniz, sorun çözülecek gibi gözüküyor.

Kendinizden çok başkaları için para harcama huyunuz takdir ediliyor ama sonunda sıkıntı çeken siz oluyorsunuz. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz sizi maddi olarak sarsabilir.

Sık sık karşılaştığınız bir durum bugün yine başınıza gelebilir. Mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz. Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinize karışan veya ilişkinizle ilgili yorum yapan akrabalarınız önümüzdeki hafta tartışmalı diyalogların önünü açabilir. İlişkilerinizde kar zarar dengesini ön plana çıkartabilirsiniz. Verici tarafın sizin olduğunuzu görmek hoşunuza gitmeyebilir.

15 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Pazar günümüz saat 02:21 itibariyle, sorumluluklarımızı hatırlatıcı Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Ailemiz veya duygu dünyamızla ilgili olarak verilecek kararların çok dikkatli ele alınması şarttır. Sağlığımızla ilgili de etkili olan bu enerji altında yediklerimize dikkat edelim. Özellikle midemizi yoran besinleri tercih etmeyelim. Duygularımız ciddileşebilir. Kendi içimizde tespitlerde bulunabiliriz. İlgiye ve sevgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmekten kaçınabiliriz. Saat 04:50 Ay-Mars görünümü, yenilikte bulunma, baskılardan kurtulma, kendinize bir yön çizme arzunuz bir hayli yüksek. Kimseye göre değil, kendi arzularınıza göre bir dünya özleminiz var. Saat 15:25 Ay-Neptün olumlu görünümü, tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Saat 16:32 Ay-Venüs görünüm etkisi altında, ailevi konularda kendimizi baskı altında hissederiz. Aslında nazik davranmaya, dengeli hareket etmeye çalışırız ve bize de bu şekilde yanaşılmasını isteriz. Fakat bazı kişiler üzerimize gelirse dayanmamız zor olabilir. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınızın yoğun ve derin. Bugün güçlü işbirlikleri içinde olacak ve uzun süredir görüşmek istediğiniz kişilere ulaşabileceksiniz. Yönetici gezegeniniz, Venüs

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki veya maddi içerikli konularda ilerlemek veya problem yaşanıyorsa çözmek için, bazı kişilerle bağlantı kurmanız gerekiyor olabilir. Doğru kişilerle irtibat kurabilir ve bu kişilerin tavsiyelerine ya da yönlendirmelerine göre doğru kararlar alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabaha karşı meydana gelen Ay'ın son açısı sabah saatlerinde, aşırı harcamalardan, abartılı tavırlardan, aşırı hareketlerden veya fazla kibirli çıkışlar yapmaktan kaçınmamız gerektiğini hatırlatıyor. Ardından gelen süreçte ise, kararsızlık, ne yapacağını bilememe durumu, ya da belirsizlik gibi durumlar söz konusu olabilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve aile ilgili işler içinde bazı yorucu işler, görevler ortaya çıkabilir. Hızlı hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına destek verirken tüm benliğinizi ve gücünüzü kullanıyorsunuz. Enerjinizi bu doğrultuda sarf etmek size cazip geliyor. Bugünlerde güçlüsünüz.

15 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Gün içinde birtakım parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Maddi konulardaki şanslarınız önünüzdeki günlerde ayağınıza gelecek. Bunları değerlendirin.

15 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta Merkür Yay Burcu'na geçiş yapıyor. Seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır, bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet vb… konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Fakat yakın çevrenizdeki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz 10 Aralık'a kadar. Venüs /Pluto sert etkileşimi ile de bu hafta aileniz içinde veya yakın çevrenizdeki insanlar sizleri kriz ortamlarına çekmeye çalışabilirler, bu hafta ılımlı davranmalı, sakinliğinizi koruyabilmelisiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

15 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 20' 26" R
Ay
Başak
10° 00' 60"
Merkür
Boğa
01° 17' 59"
Venüs
Boğa
21° 15' 08"
Mars
Koç
12° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 30"
Satürn
Balık
17° 52' 03"
Uranüs
Boğa
23° 17' 55"
Neptün
Balık
29° 21' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 40"
Lilith
Başak
25° 09' 43"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:46

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>