Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutsuz ve umutsuzsunuz. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz. Onu bir türlü unutamayışınız, aşka hiç benzemeyen sıradan ilişkilerin ötesine geçmenizi engelliyor.

İşi sorunlarınızı işyerinizde bırakıp ağız tadıyla tatil geçirmekte zorluk çekiyorsunuz. Yakınlarınız sizi bu konuda sürekli uyarıyorlar. İşin yoğunluğunun ve bu işe mecbur oluşunuzun üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı bu gün de hissedeceksiniz. .

Çok yoğun bir tempoyla çalışırken bile parasızlık çekmeyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Fakat önümüzdeki günlerde çok belirgin bir düzelme olabilir. Bugünlerde yaşadığınız ve eziklik hissettiğiniz bir para konusu aklınızdan çıkmıyor.

Uzaktan sorunları anlayamıyor ve sıcak ilişki kurmakta zorlanıyorsunuz Aile bireylerinden birisiyle daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizin için ilerde çok anlam taşıyacak birisiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışma size de, tanıştığınız insana da ilk başta pek çekici gelmeyecek. Çoğu zaman basit sıradan şeylere takılıp kalabiliyorsunuz. Detaylar sizin için başlı başına bir sorun haline geliyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bunu iyice ortaya çıkartacak teyit edecek ve yaşayacağınız kısa bir pişmanlıktan sonra kendinizle hesaplaşacak, bu zaafınıza kızacaksınız.

15 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı günümüz saat 10:42 itibariyle burcunuz üzerinde  oluşacak Tam Ay Tutulmasının  neye işaret olduğunu anlamak için gün içindeki diğer görünmeleri de göz önüne almalıyız. Beraberce gözden geçirelim. Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın partneriniz,ortağınızla aranızdaki farklılıkları düşünce anlamında ortaya çıkarıyor. Karşı tarafın şahsına özel halleri, fikirleri, alışılmadık tavırları, taraflı bakış açısı, çabuk verdiği kararlar sizinle örtüşmediği için, ilişkide zorlanan taraf siz oluyorsunuz. Sürekli bir karşı çıkış, gerginlik bu beraberliği kimi zaman zorluyor. Evet çekim gücü aranızda yoğun. Ancak böyle bireysel hareketlere de pek tahammülünüz yok. Bazı Teraziler ise, inişli-çıkışlı bu ilişki yaşantıları, başlayıp biten beraberlikler yüzünden yorgunlar. Ancak bu Tutulma diyor ki, olan bitene iyi bakın ve gerçekçi olun. Ne çekip gitmek çözüm ne de düşünmeden etmeden ilişkiye başlamak doğru. Ayarımızı bileceğiz. Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, dış dünyanın türlü etkileriyle bizi sınaması ancak bu sınama ile aslında bizlerin gücümüzü test etmesi halidir. Evet hem ilişkimiz hem ailevi konular hem de fiziksel anlamda üzerimizde bir baskı söz konusu. Bizi belli sınırlar içinde hareket etmeye, bazen bastırmaya, kontrol altında tutmaya çalışıyor. Fakat şu bir gerçek ki, hiç kimse zorluk yaşamadan  kolaylığın, mutluluğun, kendinin, hayatın değerini anlamıyor.  İşte bu dışarıdan gelen etkiler sayesinde ders alıyoruz, yolumuzu belirliyoruz, güçleniyoruz aslında. Onun için lütfen sakin olalım. Hiç kimsenin azmimizi, güvenimizi sarsmasına, bizi etkilemesine izin vermeyelim. Biz içimizde sağlam olacağız ki, dışarısı bizi yıkmasın olur mu  canlarım. Saat 10:42 burcunuz üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması ve Mars  geri hareketini göz önüne alırsak duyarlı olduğumuz, bir türlü dengede tutamadığımız meseleler, mevcut şartlar, sizi pasif hale getiren durumlar canınızı sıkıyordur. Bir de muhalif insanlar, sürekli kendini düşünen kişilerle uğraşmak yoruyordur. Bunların tümüne katılıyorum. Ancak şu var ki, bu tutulma sayesinde hem kendimizi hem de partnerimizi gözlemleme fırsatı buluyoruz. İş hayatımız ve hedeflerimizle ilgili gerçekçi ve sakin bir şekilde düşünebilsek, emin olunuz ki, bu Tutulma gereksiz çıkışlardan, gerginlikten, huzursuzluktan uzak tutar sizi. Mayıs sonuna doğru Mars ileri hareketiyle siz de amacınıza uygun fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sorun çıkartan meseleler varsa bunları şimdi tekrar bir gözden geçirelim ve lütfen önümüze bakalım. Aktif zamanlar geliyor. Temmuz ortası itibariyle enerjiniz yükselecek. Ödün vermeden, çekişmeden, ilişki meselelerini soğukkanlı şekilde ele almamızda yarar görüyorum. Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,

15 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel zenginliğinizin yoğunluğu, duygusal yaşantınıza bakış açısınız da, açıklayamadığınız bir takım gelişmeleri gündeme getiriyor. Bilinçaltınızın içgüdüsel olarak hareket etmesi yüzünden, bazı önleyemediğiniz hatalarınız gündeme gelebilir. Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız.

15 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız. Dolayısıyla, partnerinizle,birliği içinde olduğunuz kişilerle veya ortaklarınızla ilişkilerinizde esnek olmalı ve esnek düşünmelisiniz. Teoride göze çok cazip görünen adımlar atma, cazip görünen alanlarda harekete geçme,birliği yapma veya mevcut bazı durumları kabullenme isteği duyulsa da gerçekler veya olayların gelişimi pratikte çok AMA ÇOK farklı olabilir. Yakın bir gelecekte, bugünkü olayların nasıl farklı ve uygulanılabilirlikten uzak olduğu ya da ne tür komplikasyonlar yaratacağı anlaşılacaktır. Bu nedenle, bugünlerde temkinli davranmak, olayları her açıdan görmek ve araştırmacı olup gerçeklere ulaşmak önem taşıyor. Bu arada riskli yerlerde bulunmak, riskli işlerle uğraşmak, risk unsuru olabilecek kişilerle muhatap olmak veya risk almak için de uygun günlerde değiliz. Ufak tefek kazalara veya sakarlıklara dikkat etmeli.

15 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü Ay tutulması ve Mars’ın geri hareketinin burcunuzda yaşanıyor sizi olağanüstü deneyimlere hazırlıyor. Bütün gökyüzü size geçmişle yüzleşip yepyeni bir hayata başlamanız gerektiğini söylüyor. Bakış açınız ve farkındalığınız adeta zirve yapacak. Cesaretinizi toplayın ve kendinize güvenin. Harika bir başlangıç yapabilirsiniz.

15 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MESLEKİ konularda etkin kişiler size istediğiniz şansı verecekler. Fırsatları bir arada yakalama imkanı bulacaksınız. Atılım yapmalısınız.

15 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

15 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>