Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz agresif yaklaşmanıza neden olabilir.

Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Para durumunuz her zamanki gibi. Ama son zamanlarda artan darlıktan, size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın desteğiyle kurtulacaksınız.

Belirlenmiş kazanımlarla katıldığınız bir oluşumda, yeni kazanç saptamaları karşılıklı sıkıntılar yaratabilir. Bunu gerektiren yeni koşulları kabullenmekte biraz zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz. Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulacaksınız. Çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde çabalarınız, ilgi görecek. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler, sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

15 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 10:46 Ay-Mars görünümü, eş veya sevgilinizle,ortağınızla alakalı konularda gerginlik yaratıcı olabilir. Siz geleceğinizi garanti altına alacak şekilde düşünürsünüz. Elinizdeki bir mülkü satmak veya ailenizle ilgili sorumlulukları yerine getirmek isterken, başkalarının bencil düşünmesi, kendini öne alması canınızı sıkabilir. 15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Koç düz geçişinde, beraberlikte problemle varsa agresif konuşmalara neden olabilir. Sakin bir şekilde duruma bakmak lazım. İlişkisi mutlu olan kişiler için de, birlikte olumlu yansıma altında önemli kararlar verilebilir. Fikirlerinizi birbiriniz üzerinde baskıyla kabul ettirmeye çalışmayınız. Bu süreç mali konularda da etkilidir. Çözüm bulmak amacıyla hızlı kararlar verilebilir. Lütfen bu geçişte biraz ortam şartlarına bakın. Borçlarımız, kredi kartı harcamalarımız, nafaka, miras, ortaklaşa yapılan parasal alışverişler ve bunlarla ilgili davalar veya bir takım meseleler üzerinde bilinçli olmamız tabii ki faydalıdır. Saat 20:37 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir.

15 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal bir kararla, sanata yönelebilirsin. Yakın akrabalarınla ilgili sarsıcı bir gerçeği öğreneceksin.

15 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde fazladan çıkan harcamalara karşı dikkatli olmalısınız. Kişisel görümümüzü düzenlemek adına girişeceğiniz yeni durumlar için yeni kaynaklar bulmanız gerekebilir. Harcamalarınızı mevcut bütçenize göre yapmanızda fayda vardır.

15 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün eşinizle ve yakınlarınızla daha fazla ilgilenme ihtiyacı duyabilirsiniz. Tepkilerinize dikkat edin.

15 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine işbirliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Kendi fikirlerinize muhalefet edilmesini boyun eğdiriliyormuş hissine kapılmadan değerlendirirseniz tabi ki haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı ve hemen karar vermemelisiniz. Bu konuda çalıştığınız insanların baskısı söz konusu olabilir. Ruhsal olarak aydınlandığınız mistik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız her şeyi çok daha derin bir şekilde anlayarak değerlendirirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız sizin dışınızda gelişen olayların onu nasıl etkilediğini düşünerek hareket edin.

15 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha kararlı ve dikkatli olabilirsiniz. Ancak, alacağınız bazı haberler yüzünden moraliniz bozulabilir. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Olaylar karşısında hemen tepki göstermekten kaçınmalısınız.

15 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Az tanıdığınız insanlarla yaşadığınız iletişim konusundaki aksilikler ve sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Özel hayatınızda karar almak istiyorsanız birkaç gün daha beklemeniz size fayda sağlayabilir

15 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde artık rahat bir iletişim başlar. Zira Merkür düz hareketine geçiyor. Ortaklık tekliflerine ve yeni duygusal ilişkilere yelken açarsınız. Sözleşmeler gündeme gelir.

15 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 54" R
Ay
Koç
27° 07' 31" R
Merkür
Koç
20° 43' 06"
Venüs
Boğa
08° 54' 16"
Mars
Koç
04° 39' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 37"
Satürn
Balık
17° 07' 05"
Uranüs
Boğa
22° 42' 58"
Neptün
Balık
29° 05' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 54"
Lilith
Başak
24° 02' 58"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>