Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz, onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Kendinizi fazla güvende hissetmemelisiniz.

Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz.

Son günlerdeki gelişmeler kazancınızı bir yerde sınırladı. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için de yine paraya gereksinmeniz olacak.

Yakın bir tanıdığınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, günlük hayatınızın seyrinde yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret etmektedir. Genelde sağlığımız, beslenme düzenimiz ve rutin şikayetlerimize önem vermemiz gerekiyor. Merkür geri hareket döneminde gerçekleşen bu Tutulma aslında fikirlerinizi, projelerinizi, planlarınızı her anlamda gözden geçirmenizi sağlıyor. Farkındalık uyandırıyor. Başkaları hakkında veya hayatınızı birebir ilgilendiren konularda gereksizleri ayıklamanız için vesiledir. Burada yapacağınız tespitler sizi zihnen rahatlatır, çıkış yolları bulmanızda etkili olur. Ancak siz gereksiz şeylere kafanızı takarak, endişe, şüphe ve kaygılarla yaşarsanız tabii ki sağlığınız bundan etkilenir,gücünüz düşer. Kendinize tarafsız bir şekilde bakınız. Rahatsızlık duyduğunuz şeyleri içinize atmayınız. Bunu güvenilir insanlarla tabii ki konuşunuz. Dost ve düşman tanımak bu zamanda zor. Fakat sırlarınızı çok iyi tanımadığınız kişilerle paylaşmak yanlış olur. Yetenekli, becerikli olduğunuz alanlarda kendinizi geliştiriniz ve bunları düzgün, planlı bir şekilde nasıl uygulayabilirsiniz bunlar üzerinde durunuz. Zorluklar karşısında yılmak yerine, onları aşabilmek için mücadele ederiz. Fakat kendimize güvenmediğimiz için, yapamayacağımızı sanırız. Oysaki elinden geleni yapan kişi, biraz da tevekkül etmeyi bilmelidir. Kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine tabii ki izin vermeyiniz. Ancak siz de sürekli birileri tarafından her an zarara uğratılacakmış gibi şüphelere düşmeyin. Mistik, sanatsal, yaratıcı, insanı rahatlatan, motivasyonunu yükselten, hayata daha akılcı ve inançlı bakmanızı sağlayacak çalışmalara, kişisel bakım ve egzersizlere yönelin. Bunlargücünüzü artırır ve sizin bedensel ve ruhsal anlamda kendinize güven duymanızı sağlar. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,  

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Oysa kişisel zenginliğiniz çok fazla ve olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz. Zevkli seyahatler veya diğerleriyle yapacağınız aktiviteler ilişkinizin gelişmesini sağlayabilir. Kişisel değişiklikler hayata yeni bir açıdan bakmanızı ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması çalışma arkadaşlarınızla ilgili mevzuları gündeminize getirebilir. Üretken olduğunuz bir gündesiniz. Planlarınıza sadık kalmalısınız. Olaylar değişkenlik gösterebilir. Kararlarınızı hemen uygulamak isteyebilirsiniz. İşleriniz hız kazanabilir. Sizi yoran koşullar içinde kalabilirsiniz. Sakince düşünmeniz gereken durumlar oluşabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarıya zekanızla ulaşacağınızı biliyorsunuz. Ancak sık sık fikir değiştirmeniz başarınızı engelliyor.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay tutulması sağlığınızı,koşullarınızı ve çalışanlarınızla ilgili konuları hareketlendirecek. Becerilerinizi geliştirmiş olduğunuz işlerle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik olaylara açıksınız.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylardan çok fazla etkilenmeyecek ve bildiğiniz gibi yapmaya devam edeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileriniz sıcak olması, kendinize olan güveninizi arttırıyor. Sıkıntı duyduğunuz bir sorunu çözümlüyorsunuz.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 43" R
Ay
Aslan
05° 25' 55" R
Merkür
Koç
27° 47' 39"
Venüs
Boğa
17° 43' 43"
Mars
Koç
10° 09' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 57"
Satürn
Balık
17° 39' 60"
Uranüs
Boğa
23° 07' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 50"
Lilith
Başak
24° 50' 40"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>