Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok romantik bir gününüzdesiniz. Onun da duyguları sizinkiyle aynı. Bugün onunla ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti kabul ederseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekiliyor. Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

Bazı belirsizlikler karar vermenizi zorlaştırıyor. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar söz konusu. Bugün de bu belirsizliğin giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Evinizi ihmal ediyorsunuz. Evinizle ilgilenmek size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüzün önünde yaşanan bazı olayları en son siz fark ediyorsunuz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi sizi çok şaşırtabilir. Bu durumu daha önceden anlamanız için pek çok ipucu vardı ama siz onları görmezden geldiniz. Yine şaşırmak ve hayal kırıklığı dışında fazla bir kaybınız olmayacak. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Bugün onu arayabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:50-11:19 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Saat 11:19 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Hayata olumlu veya olumsuz şekilde vereceğiniz her yanıt değer taşır. Kimi anlarda geçmişi şöyle bir süzgeçten geçirebilir, kayıp-kazanç anlamında değerlendirmelerde bulunabilir diğer yandan şu anki mevcut durumunuzu iyileştirme anlamında neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Saat 18:21 Venüs-Neptün görünümü, hem maddi hem de çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda hayalci veya aşırı endişeli düşünmemek lazım. Ortalama, dengeli, sağlıklı ve verimli olana yönelmek, uzun vadeli kararlar vermeden önce artı ve eksilerine bakmak faydalıdır. Estetik operasyon, güzellik, bakım gibi konuları da uzman kişilere yaptırmanız yerinde olur. Saat 18:48 Güneş-Chiron olumlu görünümü,konularında iyi niyetli düşünmekte zorlanmanız anlamına gelebilir. İşinizden elde ettiğiniz gelir yetersiz olduğu için pek hırslı çalışmayabilirsiniz. Bazılarınız böyle bir etki altında bir an önceproblemlerinin çözülmesini, hakkı olan paraya kavuşmayı isteyebilir. Kimileri böyle bir etki altında, sağlık problemleri için paraya gereksinim duyabilir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın..

16 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlu olduğun işlerde daha fazla yaratıcılığını kullanman gerekirken ekstra işler elini kolunu bağlıyor.

16 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerimizi duygusal güvenimiz yüzünden istikrarlı ve tutarlı bir şekilde korumak isteyeceğiz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde riskli görünen işler, masraflar gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızdaki değişkenlik kafanızı kurcalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar gündeminizi etkileyebilir. Organizasyonunu yaptığınız işlerden feragat etmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü sezgilerinizi başkalarının hizmetinde ve onların yararına kullanabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda hayalgücünüzü ve yaratıcılığınızı ortaya koyarak pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanında çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı maddi yönden anlayışlı olabilirsiniz. Yardımsever tavırlarınız size para kazandırabilir.

16 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda seyahat edecek. Diyet ve estetikle ilgili her türlü konuya balıklama dalabilirsiniz. Hak ve adalet kavramları ön plana çıkar. Bugün güçlünün değil haklının yanında olmaya çalışırsınız. İlişkilerini yönetmekte zorlananlar sizden tavsiye almak isterler.

16 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 54" R
Ay
Aslan
16° 30' 37" R
Merkür
Koç
28° 51' 33"
Venüs
Boğa
18° 50' 16"
Mars
Koç
10° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 43"
Satürn
Balık
17° 43' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 38"
Lilith
Başak
24° 56' 40"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>