Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışarıdan çok sorunlu gibi görülen ilişkiniz sizin hoşunuza gidiyor. Aranızdaki gerilim ikinizin de hoşlandığı bir şey. Onu size yakıştıramayanlara kulaklarınız kapalı.

İşyerinizde sizi çok beğeniyorlar ama aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor. Bugünlerde bu değişikliğe cesaret edemeyebilirsiniz. Zaten kısa vadede bir değişiklik gözükmüyor.

Harcamalarınızda bir kısıntıya girmeyi düşünüyorsunuz. Bunda çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilme ihtimali rol oynuyor. Oysa bu geliriniz bir süre daha devam edecek.

Yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor. Ona kulak vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde alacağınız bir haber ayaklarınızı yerden kesebilir. Başkalarının sizinle ve yaşadıklarınızla ilgili düşüncelerini pek de fazla önemsemediğiniz için bildiğinizi okuyorsunuz. Sizi canlı ve dinamik kılan da bu özelliğiniz. Alacağınız haber yakınlarınız hoşuna gitmeyebilir ama siz istediğinizi yaşamak konusunda kararlısınız.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü etkisinde, geçmişte yaşananlar veya şu andaki durum içsel bir çatışma yaratır. Hep sizden bir şeyler bekleniyor olması sizi yorar. Siz de destek görmek istersiniz. Parasal konular biraz yorar. Bütçeye göre ayarlama yapmak zorunluluğu doğar. Saat 11:35 Ay-Mars olumlu görünümüyle, hem kendinizi arzu ettiğiniz şekilde ifade edebilirsiniz hem de etrafınızdaki kişiler üzerinde gayet etkili olabilirsiniz. Işığınız gayet güçlü olduğu için, sizin üzerinde durduğunuz noktalar, başkaları tarafından onaylanabilir. Hedefiniz ne ise, ona göre ilerleyebilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini çözebilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aslan burcunda oluşacak sondördün, saat 23:36 itibariyle oluşacak. Aşk konusunda kendinizden son derece hoşnut bir şekilde, isteklerinizin kabulünü bekleyeceğiz. Karşınızdaki kişinin ne düşündüğü veya sizin beklentilerinize ne cevap vereceği, geri çevirip çevirmeyeceği gibi bir sorununuz yoktur. Çünkü bugün, Ay-Aslan burcu seyri altında siz özelsinizdir ve bunun böyle bilinmesi, kabul edilmesi gerekmektedir. Sizi, aşkta cesur kılan bu bakış açısı öylesine etkilidir ki, karşı cins tarafından reddedilmeniz size göre mümkün değildir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme isteği ön plandadır. Size göre, beraber olduğunuz kişi oldukça şanslıdır. Bu durumun haklı gururunu yaşarken, karşılığında size ilgi göstermeli, pohpohlamalı ve özel davranmalıdır. Maddi ve manevi paylaşımlar konusundaki düşüncelerinizin de aşk hayatınızdan pek geri kalır yanı yoktur. Bu konuda da, uzlaşmaz bir tavır içinde olmanız mümkündür. Tüm isteğiniz, gerek aşkta gerekse paylaşımlarda liderliğinizi ilan etmek ve yenilenmede bulunmaktır. Ancak tutkularınız nedeniyle bencil düşünebiliriz. Bu yüzden de sorunlar çıkması mümkündür. Bunun önüne geçmenin yolu, mütevazı düşünmek, kibirden uzak durmak ve belli bir ayarlamada bulunmaktır. Nasıl siz istekleriniz konusunda ısrarlıysanız, karşınızdaki kişinin de bu yönde hareket etmesi mümkündür. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. İsteklerinizin artması, gerilim yaratabilir ve sıkıntınızı arttırabilir. Ancak, duygularınızı yansıtmayacak ve mantıklı davranmayı başaracaksınız. İsteğiniz artıyor.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve aileniz ile ilgili konularda istenmeyen durumlarla yüzleşebilir ve sorumluklarınız yeniden sorgulayabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizde alternatif planlar uygulamanız gerekebilir. Kişisel konularınızda daha baskın davranabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. İstekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Mali konularına vereceğiniz ağırlıkla yeni aşamalar kaydedeceksiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda ön plana çıkmaya ihtiyacınız var. Hareketliliğinizle bugün bunu gerçekleştirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların baskıları kararlarınızı zorlayabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken dostlarınızla eğlenceli bir program yapmalısınız. Önce tiyatro, müze, defile gibi etkinliklere katılıp ardından keyifli bir akşam yemeğine gidebilirsiniz. Gelecekle ilgili hedeflerinizi şekillendirmek için uygun bir gün.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>