Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Düzeyli ve dengeli bir ilişki yürütüyor olmanın sorumluluğunu sevgilinizle birlikte çok güzel üstleniyorsunuz.Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. gerçekten de kısa vadede önemli bir sorun gözükmüyor.

İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki gösteriyor ve bu duruma dur diyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var.

Bugün içinizde para harcamak için sonsuz bir istek var. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyorsunuz ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Alış veriş yapacağınız yerlerden uzak durmalısınız.

Sizi kırmış olan ve görüşmek istemediğiniz bir dostunuzu size hatırlatanlar var.Bugün yine onunla ilgili bir haber alabilirsiniz. Yeni kırgınlıklar yaşamamak için tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bireylik duygumuzu her anlamda yükseltiyor. Toplum içinde veya kişisel yaşantımızda geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, ne istediğinizi ve hangi yolun sizin için tatmin edici ve doğru olacağını işaret eder. Saat 11:55-19:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda sakin olmaya çalışınız. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, farklı bir yere yerleşmek, ilişki veortaklığı gibi konulardaki sorunları geride bırakmak yönünde etkilidir. Yeni bir gözle duruma bakabilecek fırsatlar yakalarsınız. Evlilik, boşanma gibi hayati meselelerde daha akılcı ve ilerisi adına düşünürsünüz. Zaten gelişmeler de bu yöndedir. İçten içe sizi destekleyecek haberler alırsınız. Saat 19:41 itibariyle Başak burcunda seyrine başlayacak Ay, etkisi altında sizi endişelendiren durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Her şeyi sürekli kurcalayıp, endişelenmeyiniz. Üzerinde düşününüz. Fakat mükemmel değil diye bir şeyleri kafanıza takmayınız. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, maddi-manevi açıdan güçlenmek arzumuzun işaretçisidir. Her şeyin öyle veya böyle parayla ilişkilendirildiği bir dünyada yaşadığımızı biliyoruz. Fakat bizim bir başka arzumuz, insanların dikkatini çekmek ve beğenilmek. Bu bizim gururumuzu okşar. Belki para da önemlidir fakat değer görmemenin, takdir edilmemenin, yaptığımızın karşılığını alamamanın üstümüzdeki etkisi çok daha fazladır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne iyi başlamasan da gelişmeler seni kendine getirecek. İnsanlara tahammülünün kalmadığı bir gün.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yeni açılımlar meydana gelecek. Kardeşlerinizin hayatıyla ilgili önemli konu ve olaylar gündeminizde olabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlarla bir arada olmak iyi olacak. Kendinizi daha dışa dönük hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN alacağınız bir haber ile parasal konularda akıllıca kararlar alacaksınız. Bu aralar alacağınız zam da sizi sevindirecek..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde değişmesi gerekenleri fark edebilir ve değişimleri istikrarla gerçekleştirebilirsiniz. Gece saatlerinde kafanızı dinleyeceksiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim sizi yurt dışı projelerinizde önemli kararlar almanızı sağlar. Önce sor gibi görünen şartlar bu hızlı değişim süreciyle rayına oturacaktır. Bir düzen değişikliğini hayatınıza katmak için kendinizi bu sürece hızlıca adapte edin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>