Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi artık çok sorgulamayacağınız ilişkilere hazır hissediyorsunuz. Çevrenizde yaşanan ilginç bulduğunuz aşk ilişkileri sizi gittikçe tutuculuktan uzaklaştırabiliyor.

Bir çekişmeniz var ve bu sizin genelilişkilerinizi olumsuzluğa doğru götürebilir. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görmemeli, sağduyunuzu ön plana çıkartmalısınız.

Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte bazı çıkış kapıları görünüyor. Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler gelecek gelebilir.

Fazla karışmamanız gereken bir konuya fazla eğiliyorsunuz. İyi niyetiniz, konuya dışardan, bir yabancı gözüyle bakabilmenizi engelliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için de belli problemli insanlardan uzak durmak istiyorsunuz. Atacağınız adımların öncesindeki uzun düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor. Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, parasal meseleleri dikkatli şekilde ele alırız. Hesabımızı biliriz ve bütçemizi ona göre düzenleriz. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde oldukça dikkatlisiniz. Dışa renk vermezsiniz. Para ve güç sizin için önemlidir. Ortam ve kişilere göre davranırsınız. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hem adil hem de mantıklı bir şekilde meseleleri ele almaya çalışırsınız. Fakat birileri akıl vermeye kalkarsa sinirlenirsiniz. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altıda bir yanımız her şeye bir kulp takmaya, olur olmazları kafaya takmaya müsait halde. Öyle ki, ne sağımız belli ne solumuz belli, bir hayli de huzursuzuz. Bize göre bu böyle olmalıydı, şu şöyle neden olmadı soruları at koşturuyor zihnimizde. Akşamı daha güzel geçirmek, endişelerden kurtulup rahatlamak için istekli olursak, belki de ummadığımız güzelliklerin bize yönelmesini sağlayabiliriz. Ne dersiniz? İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor. Beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin hayatıyla ilgili oluşan değişimlere yardımcı olmanız gerekebilir. Haberleşme ve iletişim trafiğiniz aratabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha fazla kişiyle paylaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu arada aşırı tepkisel olmamaya bakmalısınız.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üşengeçliğinizle, bazı şanslarınızı önemsemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde şansınız artıyor. Özel hayatınızda duygu değişkenliklerine dikkat edin. 

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken bilinçaltı çalışmalarına odaklanabilirsiniz. Adeta zihinsel bir detokstan geçebilirsiniz. Ruhsal sıkıntılarınızı çözmek için yoga, meditasyon gibi çalışmalara katılabilirsiniz. Haberci rüyalarınıza kulak verin. İkili ilişkilerdeki aksaklıkları çözmek için analitik zekanızdan yararlanın.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>