Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi hassas bir sürece sokma ısrarcılığınızdan vazgeçmelisiniz. Ara sıra gösterdiğiniz tepkiler, ona karşı son derece özenli olduğunuz şeklindeki savunmalarınıza pek denk düşmüyor.

Önemsediğiniz bir konu bugün tartışmaya açılabilir. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabilirsiniz. İşlerdeki yığılmanın temposuna uyum göstermeniz gerekiyor.

Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu. Daha istikrarlı umutlara yönelmelisiniz. Yarını bugünden çok önemsemeniz, size abartılı gelecek korkuları yaşatıyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız size beklenmedik artılar sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde tanıştırılacağınız ilginç kişiliklerle dostluklar geliştirme çabalarına girebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz günler geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 09:38 Ay-Merkür görünümü, akıllıca düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Birileri bizi onaylamasa da, huzurumuz kaçmaması için sakin düşünmeye çalışalım. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, anlaşmazlıkları körükleyicidir. Birbirinize karşı güç ve baskı uygulamaya kalkışabilir, bu yönde kararlı olabilirsiniz. Bir daha düşününüz. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. Kendimizce tespitlerde bulunabiliriz. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, mesleki, toplumsal konular, ailevi meseleler üzerinde bir hayli hassas düşünmenize neden olabilir. Dış dünyada koruyucu ve kollayıcı olduğunuz için, fazlasıyla sorumluluk alabilirsiniz. Diğer yandan evliliğiniz, ilişkiniz veortaklarınız bencil davranabilir veya siz bu konularda gerilim altında olabilirsiniz. Bir yandan konumumu koruyayım derken, diğer yandan ilişki meselelerinde aktif olma hali, sizi bir hayli yorabilir. Yapılması gereken öncelikle akıllı bir şekilde beraberliğinizi gözden geçirmek ve ardından mesleki konularda hassasiyetin sınırlarını iyi çizmektir. İki alanda birden savaşan kişi nasıl huzur bulsun ki? Lütfen sakin olunuz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi kullanmak için isteğinizi yükseltmelisiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok hareketli olacak. Nedenli veya nedensiz ayrılıklar ortaya çıkabilir ve bunlardan çok fazla etkilenebilirsiniz.Duygularınızı denetlemelisiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Daha fazla anlayışa ihtiyacınız olduğu bir gün. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinize, ailevi işlere daha yakından bakmalı ve ortak bir zemin aramalısınız. Duygusal alanda paylaşacak çok şey var.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven çok seviyor ama bir o kadar da sevmeyen, sizi itici bulan insanlar var. Sakin kafayla nedenini aramanız sizin için daha iyi olacaktır. Kafanızı takmayın.

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken kendinizi karşınızdaki kişiye bağlı hissedeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Birilerine danışmak, fikir almak için güzel bir gün olabilir.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın istekleri ve kendi istekleriniz arasında kalacağınız bir gün sizi bekliyor. Sabah saatlerinde iyimserlik ve coşku ön planda olacak. Akşam saatlerindeyse gerginliklere dikkat etmelisiniz. İnsanların kalplerini gereksiz yere kırmaktan kaçınmalısınız.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız tarafından yalnız bırakılmayacak bir pazar sizi bekliyor. Aslında kafanızı boşaltmaya ve zihinsel detoksa ihtiyacınız var. Ama güler yüzünüz ve iyi niyetiniz kendinizle yalnız kalmanıza izin vermez. Felsefi konular ve yurt dışı bağlantıları gündeme gelebilir.

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 17" R
Ay
Aslan
15° 44' 58" R
Merkür
Koç
28° 47' 03"
Venüs
Boğa
18° 45' 39"
Mars
Koç
10° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 50"
Satürn
Balık
17° 43' 36"
Uranüs
Boğa
23° 10' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 27"
Lilith
Başak
24° 56' 15"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>