Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin onda ne bulduğunuzu merak edenler ten uyumu denen şeyin ne olduğunu bilmeyenler. Baş başa kaldığınızda dünyayı unutuyorsunuz. Sizin sorununuz kalabalıklarla. Özellikle sizin çevreniz ilişkinize henüz alışamadı.

Rekabetten hoşlanmamanıza rağmen giderek rekabetin esiri oluyorsunuz. Bu durumun farkındasınız ama mecbur olduğunuzu düşünerek teslim olmayı tercih ediyorsunuz.

Sorumluluk duyduğunuz kişiler var, para kazanmayı onlar için önemsiyorsunuz. Sizin parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu düşünüyorsunuz. .

Bir arkadaşınız size sitemde bulunabilir. Onun haklı olduğunu düşünüyorsunuz. Bahane bulmak yerine bu düşüncenizi onunla paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayabilmiş değilsiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 09:33 Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır. Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Saat 11:17 Ay-Venüs kavuşumu, kazanımları konusunda hırslı olan kişi, gerekirse bir ortakla birleşerek maddi anlamda kendini güçlendirmek isteyebilir. Bu görünüm, ticari anlamda yapılacak görünümlerin de işaretçisidir. Böyle bir etki altındayken insan, parayı kolayca harcar ancak sonra da pişmanlık duyabilir. Saat 17:25 Merkür-Mars görünümü, düşünceleri sizinle aynı doğrultuda olan kişilerle konuşmaktan, paylaşımda bulunmaktan zevk alırsınız. Fikirlerinizi öne sürersiniz, onlar da kendi görüşlerinden bahsederler. Ortaklaşa bir şeyleri kotarmaya çalışırsınız. Saat 21:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde paranın gücünü önemseriz. Ailemizin güvenliği ve geleceğimizi garanti etmek isteriz. Kazanma hırsımız büyüktür. Etrafımızda olan bitene kulak kabartırız, kim ne yapıyor veya nasıl bir yöntemle başarı elde ediyor takip ederiz. Güçlü insanlarla irtibatta bulunmak isteriz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kararlarını hayata geçiremiyorsun. Kendini garanti altına almak için bazı konularda ödün verebilirsin.

17 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişim fikri size ürkütücü gelebilir. Belki gerçekten istediğiniz bir teklif önünüze gelir ama siz duygusal güven alanınızı bozmamak adına bu fırsatı göremeyebilirsiniz. Daha öngörülü olun.

17 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok keyifli ve güçlü hissedeceksiniz. Büyük bir istekle atılımlar yapabilir, planlarınızı uygulamak üzere harekete geçebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla görüşmek keyfinizi arttıracak.

17 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güven duygularınızı pekiştiren gelişmeler bugün keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirme ve kazanca dönüştürme imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel işlerde harekete geçmek kolay olabilir. Fikirleriniz ve yapacaklarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs arasındaki olumu etkileşim gündelik hayatta sizi aşırı fedakar bir konuma sokabilir. Herkese yardım etmek çabası sizin sağlığınıza zarar verecek noktaya gelmemelidir. Tiyatro, resim, sergi gibi etkinliklere katılarak ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmeyin. Hassas ve sanatçı ruhunuz ortaya çıkacaktır.

17 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 49' 31" R
Ay
Aslan
08° 35' 47" R
Merkür
Koç
28° 05' 33"
Venüs
Boğa
18° 02' 35"
Mars
Koç
10° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 34"
Satürn
Balık
17° 41' 06"
Uranüs
Boğa
23° 08' 49"
Neptün
Balık
29° 17' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 38"
Lilith
Başak
24° 52' 22"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>