Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi hiç sıkmadan ilişki yürütmeyi becerebiliyorsunuz. İkiniz de hem birbirinizden ayrıyken, hem de birlikteyken iyi vakit geçirmesini biliyorsunuz. Birbirinizi sıkmamanız ve baskı yapmamanız ilişkinizi canlı tutuyor.

Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Siz de pes etmek üzeresiniz. Artık onunla aynı ortamda çalışmanın zor olduğunu düşünüyorsunuz.

Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor.

Yaşadığınız hoşlukların devamı için sizden çaba göstermeniz beklenebilir. Bu çabayı göstermekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkes tarafından eli sıkı biri olarak bilinirken bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinizi gerçekleştirecek uygun ortamı da bulacaksınız. Akşam saatlerinde yaşayacağınız bir buluşma bütün bir haftaya yetecek kadar hoş geçecek. Uzun zamandır böyle bir geceyi özlüyordunuz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 14:42 Akrep burcunda doğacak Yeniay, hesabımızı bilmeyi, kazancımızı korumayı, elimize geçeni har vurup harman savurmamayı sağlıyor. Çünkü kolay kazanmadığımızı, döküp saçmanın yanlışlığının farkındayız. Ancak tabii ki, Teraziler güzelliği, kaliteyi, elit yaşamayı severler. Bu Yeniayın yöneticisi Mars, burcunuzda ilerlediği için, gerektiğinde satın almaktan da çekinmeyeceğiz. Yeter ki, bizim ilgimizi çekecek kadar güzel ve satın alacak kadar değerli olsun. Bu Yeniay, alıştığımız bir düzenden, kazançtan, yaşamdan uzak durmayacağımızı, bunun için gerekli olan ne varsa yapacağımızı gösteriyor. Maddi-manevi anlamda güçlü görünmek arzumuz bu Yeniayda bir hayli yüksek. Bizim seçkin biri olduğumuzu, öyle sıradan şeylerle tatmin olmayacağımızın bilinmesini isteyeceğiz. Beğenilmek ve güçlü görülmek arzumuzun yanı sıra, onun her şeyi zevklidir denilmesi hoşumuza gidecek. Kaliteli ortamlarda görüneceğiz ve elit insanlarla bir arada olmaktan hoşlanacağız. Bu Yeniayın bir başka özel etkisi, fikirlerimizi ifade etmemizde, yenilik ve girişimde bulunmamızda destekleyici oluşudur. Sosyal ortamlarda bulunmak kadar, farklı kişilerle tanışmak da bizi mutlu edicidir. İletişimde kazanç konuları bir hayli önemli olacak. Para kazanmanın yollarını bileceğiz. Çevre ilişkilerimize önem vereceğiz. İdeallerimizi gerçekleştirmek adına hedefler belirleyeceğiz. Ek kazanç fırsatlarıyla karşılaşabiliriz. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elektronik aletlerin seni zorlayabilir. Bütçene uygun yeni bir elektronik alet almayı düşünebilirsin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler denemek veya alışılmışın dışına çıkma fikri sizi sanki yanıltacakmış hissi verebilir

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniayda yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ay sahip olduklarınızı, kazançlarınızı, gelirlerinizi değerlendirebileceğiniz yeni kapılar açabilir. Yeni birveya girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir maddi imkanla karşılaşabilirsiniz. Alım satım veya harcama konusu gündeme gelebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizdeki kararlarınız için harika bir yeniay olacak. Gelirlerinizi artıracaksınız. Tüm anlaşmalarınızı yeniaydan sonra yapmaya özen gösterin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki destekleyici etkileşim sizi günün konuşmacısı yapabilir. Herkes görüşlerinizden ve ileri sürdüğünüz fikirlerden etkilenecektir. Sakinliğinizi koruyarak yeni ve yoğun temponuza ayak uydurun. Hak, hukuk, adalet konuları ön planda olacaktır. Estetik operasyon yaptırmak için bir kez daha düşünün. Belki de gerek kalmayacaktır.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal faaliyetlerinizin hareketli olmasından büyük memnuniyet duyacaksınız. Gelişmelerin istediğiniz gibi olduğunu düşünecek ve planlarınızı uygulamak üzere harekete geçeceksiniz. İkna edici ve sevimli olacaksınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>