Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var. Aşka zamanım yok, diyorsunuz, buna sizi tanıyan kimse inanmıyor. İlgi duyanlara baktığınızda neler kaçırdığınızı anlayacaksınız.

İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz. Bu konudasahibi eski bir dostunuz aracı olup sizi rahatlatacak.

Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak. Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz.

Yeni bir hazırlığın içindesiniz. Bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor. Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi.

18 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün biraz kafanız karışık olabilir. Duygusal hayatınızda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde ilişkinizde gerginlikler olabilir. Günün ikinci yarısı daha olumlu bir zaman dilimi sizleri bekliyor. Astroloji, felsefe gibi konular ilginizi çekebilir. Araştırma yaptıkça daha da derine inebilirsiniz. Başka konuları merak ettikçe, aklınızda büyüttüğünüz olaylardan da kurtulacaksınız. Öğleden sonra ilişki konularınızdaki sorunları çözmek için ideal bir zaman dilimindesiniz. Aile içinde sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni yollar çiziyorsun!İşyerindeki monotonluktan sıkıldığın halde zorunluluklar elini kolunu bağlıyor. Fakat bugün alacağın haberleri değerlendirmen senin için yeni yollar çizebilir. Harcamalarında planlı ve disiplinli olman gerektiğini sen de biliyorsun ama uygulamaya gelince zorlandığında aşikâr. Toplu para gelişleri, yaklaşık bir aydır geçirdiğin ufak çaplı mali krizi hafifletebilir. Kariyerindeki durgunluğa anlam veremiyor olabilirsin ama bu durumun geçici olduğunu bugünden itibaren yaşanacak gelişmelerle sen de göreceksin. Özel hayatında yeni biten ilişkin ile kendini suçlamayı bir tarafa bırakmalısın. Aşkta tek başına yapılan fedakârlıkla ilişkiyi yürütemezsin. Evliliğini yeni bitirmiş bir Terazi burcuysan, yeni bir düzen kurmak için araştırmalara girişebilirsin. Artık her şeye sıfırdan başlamak isteyeceksin. Tüm bunların yanında sağlığına daha bir özen göstermen gerekiyor. Hava geçişleri soğuk algınlığına neden olabilir.

18 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili konularda alacağınız sorumluluklar sizleri zor durumda bırakıyormuş gibi görünse de aslında artık bazı konularda inisiyatif almanız gerektiğini söylemektedir.

18 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi yaratıcı hissedebilirsiniz. Etkili konuşmanızla etrafınızdaki insanları ikna edebilirsiniz. Gün içinde yoğun temponuz içinde sorunlara hızlı çözümler getirebileceksiniz. Sınırlarınızı aşmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

18 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanları hayatınıza hemen sokmaktan ve onlara aşırı güvenmekten kaçının.

18 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

18 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim, halkla ilişkiler, ticari faaliyetlerde hareket olası. Önemli olaylar için ön hazırlık aşamasında olabilirsiniz. Olayları çok yönlü değerlendiren zihniniz gün boyu aktif. Onaylanma arzunuz gerçekleşmese de düşüncelerinizi ifade edin.

18 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Evde kökten bir tadilat ya da tamirat zamanı. Kentsel dönüşüm için harekete geçmekte fayda var. Eviniz bu değişimle değer kazanır. Ev içindeki diyaloglar zihninizi çok yorar. Aile bireylerinin yaşama bakış açılarının yavaş yavaş dönüştüğü zamanlardan geçiyorsunuz.

18 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların sizden farklı şekilde düşünmelerini doğal karşılamalısınız. Zaten değişken olan fikirlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışmayın. Kendi görüşlerinizi kullanarak uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. İhmal ettiğiniz ailenizin gönlünü almalısınız.

18 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 01' 40" R
Ay
Oğlak
19° 42' 54"
Merkür
Koç
16° 44' 44"
Venüs
Boğa
00° 29' 43"
Mars
Balık
29° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 42"
Satürn
Balık
16° 32' 22"
Uranüs
Boğa
22° 19' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 09"
Lilith
Başak
23° 17' 32"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>