Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş gerginliklere hazır olmalısınız. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Bugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir.

İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz. İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi.

Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Aşk yaşamınızda bu kez mantık hesaplarından uzak durmanız gerekiyor. Bu konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay kolay çıkamayacağını hissedeceksiniz. Ümitli girişimlerinizin altında sağlam dayanaklar var. Çok yaklaştığınız fırsatlar söz konusu, şu günlerde uyanık olmanızda yarar var. Kış ortasında gelen baharın içinize doldurduğu coşku, size mevsime uygun düşmeyen duygusal sıcaklıklar yaşatabilir.

19 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı günümüz, saat 06:40 Merkür-Neptün karşıtlık etkisi altında başlıyor. Bu görünüm, bir çok mesele üzerinde titiz ve oldukça dikkatli düşünmeniz nedeniyle kafanızın karışmasına ve bu yüzden de kendinizi yeterli derecede mutlu hissedememenize yol açabilir. İşte bu durum, bilhassa bağışıklık sisteminizi zorlayarak, en ufak bir meseleyi dahi gözünüzde büyütmenize, hayal kırıklığı yaşadığınızı düşünmenize yol açar. Yapmanız gereken, meseleleri sakin ve gayet akıllı bir şekilde ele almaktır. Kararlılık çok önemli. Ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor. Bu görünüm aslında yaratıcı kabiliyet ve ideallerinizi gerçekleştirme yönünde yararlıdır. Ancak siz rüzgara kapılmış gibi kendinizi bırakmış bir kader mahkumu gibi kendinizi değerlendiriyorsanız mutsuz olursunuz. Kendinize uğraşılar edinmeli, çalışıyorsanız akıllı hedefler belirlemelisiniz. Saat 08:41 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. İster çiçeğini görelim İster dikenini Hayat bir gün öğretir Nasıl bakmamız gerektiğini....... Farkına varacağımız günü beklemek yerine, önce ne istediğimizin bilinciyle hareket etmemiz dileğimle,

19 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz İkizlerde ilerliyor ve aşk yaşantınız hareket kazanıyor. Aşkta farklı olduğunuzu hiç kimseye anlatamıyorsunuz. Özgürlük ve dostluk duygularınızın her şeyin önüne geçtiğini kimse bilmiyor ve gereksiz bir şekilde tepki alıyorsunuz. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Sevdiklerinize ikilem yaşatıyorsunuz.

19 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız haddini aşabilir. İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz. Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir. Aşk hayatınız veya romantik ilişkileriniz açısından olumlu günler. Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçekleşme ihtimali veya gerçekte olan bitenle ilgisi olmasa da, ne istediğimizi bildiğimiz ve gerçekleşmesi için çaba gösterdiğimiz günler. Kendine güven güzel şey, ama arabası olmayan kişilerden arabasını ödünç istemek veya kuruşu hesaplayan kişilerden borç almaya kalkmak zaman kaybı da olabilir, dikkat! Yanılmamak veya yanıltılmamak için gerçeklere ulaşmak, değişik hikayeler dinlemekten kaçınmak gerekiyor.

19 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya, ilişkiler ve anlaşmalarla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bu alanlardaki çalışmalarınıza son şeklini vermenizi sağlayacak olumlu enerjiler var. Yurtdışından alacağınız haberler yüzünden kararsızlık ve ikili durumlar oluşabilir. Planlarınıza sadık kalmanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Yeni seçeneklerle ilgili aceleci davranmayın.

19 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEĞER verdiğiniz bir insanın farklı yönlerini görüp ondan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Karşı tarafı kırıp incitmeden kararınızı uygulayın.

19 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

19 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>