Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz.

Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir.

Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor. Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar.

Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev yaşamınızda değişim düşünceleriniz, bugünlerde harekete dönüşebilir. Sık aralıklı ziyaretlerle geliştirmeye çalıştığınız bir oluşumda. sizi yalnızlık içinde bırakabilecek yanlışlar içindesiniz. Bugünlerdeki aşırı koşuşturmacılığınızı biraz frenlemeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırıp özel isteklerinizi öne çıkarmanız sizin için yararlı olabilir.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  yeni gün, Boğa burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji sevdiklerinizden uzakta olmanın, onlardan ayrı durmanın veya onları kaybetmiş olmanın zorluklarını yüreğinizde hissetmeniz demektir. Belki de bir daha onları görme imkanınız yoktur. Ancak günlük enerjiniz altında anlarsınız ki, sahip olduğunuz değerler önemli ve kaybetmek hangi konuda olursa olsun insana acı vermektedir. Saat 02:57 Ay-Venüs zorlu görünümü, bazı kişilerin sırf kendi çıkarlarını düşündüklerini ancak ihtiyaç duyulduğunda ortadan kaybolduklarını bildiğiniz için, herkese güvenmezsiniz. Saat 07:01 Ay-Jüpiter görünümü, toplumsal hayatta düşüncelerimizi, tecrübemizi ortaya koyma isteğimizi vurguluyor. Bazen başkalarının nasıl da bizi huzursuz etmeye çalıştığını düşünüyoruz. Saat 15:10 Ay- Pluto görünümü,  sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Saat 16:28 Ay-Mars karşıtlık etkisi, olumlu yönde kullanmak için, çıkarlarımızın farkında olmaya devam edeceğiz. Parayı kolay kazanmıyoruz. Eğer birileriyle bir işe gireceksek lütfen iyi düşünelim. Tek başımıza bir şey yapmak istiyorsak enine boyuna araştıralım. Bu noktalara dikkat edersek bu karşıtlık  sorun çıkarmaz. Gönlümüzce keyifli bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Tavırlarınızdaki katı yaklaşımlar ve hatalarınız konusunda yanlış yargılamalara neden oluyor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren, arkanızdan çevrilen işler dikkat gerektirebilir ya da arkadan yapılan konuşmalar artabilir. Konuşmaları büyütmemenizde ve yolunuzda devam etmeye odaklanmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Her tatil kısa sürer ya, benimki de alışkanlığı bozmadı. Yokluğumda yazıların hoşunuza gittiğini umuyor, hepinizi öpüyor ve sözü uzatmadan asli görevime dönüyorum. Sevgili dostlar, bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ortalarına kadar aslında durumun gerektirmediği veya bazı uzman kişilerin normal şartlar altında önermeyeceği adımlar atma eğilimimiz artabilir. Dolayısıyla, aslında gerektirmediği halde internet alışverişlerinde hiç tanımadığımız insanlara, sadece güvenilir bir ses tonları olduğu için kaparo yollamamız doğru olmayabilir. Hatırlatmakta fayda var.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki haftanız baya yoğun geçecek gibi. Bugünden planlarınızı yapın yoksa vakit bulamayabilirsiniz yarın birgün.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 16" R
Ay
Koç
14° 34' 00"
Merkür
Koç
20° 03' 28"
Venüs
Boğa
07° 51' 09"
Mars
Koç
04° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 34"
Satürn
Balık
17° 02' 55"
Uranüs
Boğa
22° 40' 00"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 06"
Lilith
Başak
23° 57' 17"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>