Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizin en yakınınız olduğunu bilmez gibi davranabiliyorsunuz. Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz.

Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, sizin için çok önemli. Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir.

Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde kemerleri yeterince sıkamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir hukuk işiniz olabilir..

Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor. Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşiyorsunuz. Geçmiş anılara bu kadar takılmamayı becerebilmelisiniz. Bir iki gün içinde bir özleminizi giderecek, ayrılıkların dostluktaki yapıcı etkisini derinden hissedeceksiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar biraz baskıcı biri olduğunuzu düşünüyorlar.

15 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cuma günümüz Merkür-Başak geçişi ve saat 12:29 itibariyle gerçekleşecek Mars-Pluto görünüm etkisiyle başlıyor. Bu görünüm, maddi kazanç elde etmek, eviniz, aileniz ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde cesaretle ilerlemek yönünde önem taşıyor. Hedefler belirlemek veya isteklerimizi elde etmek açısından arzuluyuz hatta bir hayli hırslıyız. 15 Ağustos saat 19:44-2 Eylül saat 08:38 tarihleri arasında, Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, düşünmeden konuşmazsınız. Her meseleyi, geriye çekilip, enine boyuna incelersiniz.  Bazen bir hayli endişeli düşünürsünüz. Kafanızı karıştıran bir şeyler varsa, bu endişe daha fazla artabilir.  Diyelim ki biriyle tanıştınız. Onu zihninizde bir incelemeye tabi tutarsınız. Eğer birveya herhangi bir atılımda bulunacaksanız, bu dönemde hesaplamalar yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili bir karar verecekseniz, eksiklerinizi gözden geçirip tamamlayabilirsiniz. Bir çoğunuz tatile çıkabilirsiniz. Şöyle hem sosyalleşmek, hem kafanızın içindekileri boşaltmak için uygun bir zamandır. Ben bu dönemde  her şeye  kafanızı takmanızdan yana değilim. Biraz hayatı kendi haline bırakmak lazım. Saat 18:50-18:58 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek ve ardından Ay-Boğa burcu geçişi başlayacak. İhtiyaçlarınız için bir miktar parayı bir kenara ayırabilirsiniz. Sağlık problemleriniz için doktora gitmeyi düşünebilirsiniz. Partnerinizle özel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bazı meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşırsınız. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

15 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz sıkıntılı anlara hazır olmalısınız bugün. Mümkün olduğunca kendinize karşı toleranslı olmaya ve kasılmamaya gayret etmelisiniz. Maddi konulardan mümkün olduğunca uzak durmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular veya anlık olaylar en ufak detayın bile gözünüzde büyümesine ya da en küçük olayın dahi sinirlerinizi bozmasına ve belli işlere, ilişkilere, plan veya projelere yaklaşımınızı,birliğinizi ya da ekonomik kazancınızı sorgulamanıza neden olabilir. Ortada devamlılık göstermenize yetecek neden bulamasanız bile, aslında bu içsel sorgulamalarınızın bile motivasyon arttırıcı olacağını görmeniz ve sözlerinize sadık kalmanız gerekiyor. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

15 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha konuşkan ve açık sözlü davranma eğilimindesiniz. İşe dair konularda cesur ve mücadeleci olacaksınız. Anlaşma ve sözleşmeler konularında bu tavrınız hem lehinize hem de aleyhinize olabilir. İşlerinizi sonuca bağlamak için uzlaşma sağlamanız gerektiğini unutmayın. Karşıtlıkları tırmandıracak söylemlerden uzak durun.

15 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞADIĞINIZ ufak tefek sağlık sorunları düzeliyor. Fakat enerjinizi ekonomik kullanmanız sizin için daha iyi. Tekrar yatağa düşmeyin.

15 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>