Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda iki farklı eğilim altında olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insanla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ve gereksiz bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermekten ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Özellikle aceleci yaklaşımlar size zarar verebilecektir.

İş yaşamınızda daha çok ortak çalışmalar yapabileceğiniz ve işlerinizde dayanışma içinde olmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. İki farklı konu gündeminize gelecektir ve bugün bu konuları çözümlemeye çalışacaksınız. Zihinsel bazı aktivitelerle ilgilenebilir ve oldukça yerinde kararlar alabilirsiniz. Ancak çevrenizden ve olaylardan etkilenmeye çok açıksınız bu durum sinirli tepkiler vermenize yol açabilir. Bir süreden beri planladığınız bir olayı gerçekleştirmek için atılımlar yapmanız mümkün.

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önemli olacaktır ancak beklentileriniz dışında bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunamak için doğru bir günde olmayacaksınız.

Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmanız sizin için önemli olacaktır ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazlasıyla inatçı veya kararlı bir tutum içinde olabileceğiniz bir gün, biraz daha esnek davranmaya özen göstermelisiniz. İlişkilerde ve genel olarak hayatta haksızlıklara karşı aşırı bir tepki veya hırs içinde olabilirsiniz, kendinizi yıpratmadığınızdan emin olun.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Ay-Yay burcu seyrinde, kendinizi güven içinde hissetmediğiniz konularda sesinizi yükseltmeniz anlamına gelir. Birileri canınızı sıkıyorsa veya bildiğiniz doğrular başkalarının işine gelmiyorsa bunların üzerine giderek fikirlerinizi ortaya koyarsınız. Maddi-manevi değerler sizin için kıymetlidir. Saat 15:15 Mars-Pluto görünümü, biraz önce sözünü ettiğimiz arzularınızı elde etme anlamında önünüze çıkan engellerin işaretidir. Bu engeller sizi bir hayli gerginleştirebilir. Psikolojik anlamda kendinizi kısıtlanmış, özgürlüğü elinden alınmış, başkalarına uymak zorunda kalan bir kişi olarak görürsünüz. Bir yandan değişim isteği, diğer taraftan dur diyen kişiler, mazeretler, sorumluluklar arasında kalmak kolay değildir. Bunları savuşturmak için tepkisel davranabilir, inatla isteklerinizi savunabilirsiniz. Benim tavsiyem, birileriyle çatışmamanız, kendinize yüklenmemeniz, dengenizi kaybetmemek için elden geldiğince soğukkanlı düşünmenizdir. Saat 20:51 Ay-Neptün görünüm etkisinde, yanılmamak için şöyle etraflıca durumları ele alabiliriz. Özellikle hayati bir mesele söz konusuysa, buna daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Hani sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer ya, biz de bu saatte bu şekilde hareket etmeye özen göstermeliyiz. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, yolculukların, görüşmelerin,veya özel anlamda her türlü olumlu gelişmenin işaretçisidir. Hem özel hayatınızla ilgili hem de işlerinizi halletmede önümüzdeki iki günlük süreçte olumlu enerjiye sahipsiniz. Bir girişimde bulunmak, bir işi yürürlüğe koymak, bir çevre değişikliği, kısa bir gezi, toplantı veya dostlarla bir arada olmak için bu enerjiden yararlanabilirsiniz. Teşvik edici, motivasyonu yükseltici ve akıllı şekilde planlama yapmak için de idealdir. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiçbir şeye zaman ayırmak istemeyebilirsin. Bir işle uğraşmayı düşünmek bile seni yorabilir.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden ya da çevrenizden, hayatınızın her yönüne ait kararlarınız ile ilgili duygusal baskı hissedebilir bunu aşırı yeme veya size keyif verici konulara yönelerek unutmak isteyebilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu oldukça hareketli ve canlı geçebilir. Bugün konuşmalar, sohbetler ve ziyaretler açısından renkli olabilir.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazlasıyla inatçı veya kararlı bir tutum içinde olabileceğiniz bir gün, biraz daha esnek davranmaya özen göstermelisiniz. İlişkilerde ve genel olarak hayatta haksızlıklara karşı aşırı bir tepki veya hırs içinde olabilirsiniz, kendinizi yıpratmadığınızdan emin olun.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailevi ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Davranışlarınızı gözden geçirmeli, tehlikeli durumlardan uzak durmalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay size yeni kazanç kapıları açar. Yeni yatırımlar yapmak, paranızı değerlendirmek için iyi bir zaman.Akıllı yatırımlardan kazançlı çıkarsınız. Pratik zekanız, sezgilerle birleşerek size yeni farkındalıklar kazandırır. Tutkulu beraberlikler içinizi ısıtacaktır.

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>