Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda cinsellik çok planda. Aslında siz cinselliğe çok düşkün biri değilsiniz ama partneriniz sizin bu konudaki görüşlerinizi değiştirmenize sebep oluyor. Bugün öğleden sonra partnerinizle zaman geçireceksiniz.

İş yaşantınızda bazı gelişmelerin gerçekleşmesini arzu ediyorsunuz. Bu yüzden beklemedesiniz. Bu aralar kariyerinizle ilgili çalışmalarda rutine girdiniz. Bunun yanında ailenizden birilerinin nüfuzundan da faydalanmayı düşünüyorsunuz.

Parasal açıdan zorluk çekeceğiniz bir gün. Ailenizden maddi kaynak alacağınızı düşünüyordunuz. Fakat bugün bu maddi yardımı alamayacaksınız. Evdeki hesabın çarşıya uymaması sebebiyle bugün maddi açıdan zorlu anlar yaşayacaksınız.

Kendinize çok fazla zaman ayıramamanın sıkıntısını çekiyorsunuz fakat çok fazla uyuyorsunuz. Uyku saatinizi azaltıp zamanınızı arttırabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabah saatlerinde keyifsiz olacaksınız. Ailenizden biri ile tartışmanız olası. Bu tartışmanın öfkesini öğlen saatlerine kadar üzerinizden atamayacaksınız. Öğleden sonra keyfiniz biraz daha yerinde olacak. Bazı işlerinizi halletmek için resmi dairelerde bulunabilirsiniz. Burada tanışacağınız birinden ilerleyen zamanlarda yardım görebilirsiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, yeni haftamız, saat 01:34 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Değerlerimizi koruma içgüdümüz fazlasıyla yoğun. Güne ister geç isterse erken bir saatte başlayalım. Hayatın güzelliklerini, sosyal yaşamın insana kattığı mutluluğu, güven içinde yaşama arzumuzu yüreğimizin derinliklerinde çok daha yoğun hissedebiliriz. İlişkimizi  önemseriz ancak önemsenmeyi de isteriz.  Sevgimizi cömertçe karşınızdaki kişiye  ifade edebiliriz ancak takdir edilmeyi de bekleriz. Duygularımız zenginleşir, etrafımızdaki dünya ile temasımız artar. Yaşamı eğlenceli ve güzel yanlarıyla ele alabilir ve her şeyin güzel olacağına dair inancınız yükselebilir. Saat 11:09 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla olan her türlü paylaşımı zenginleştirici, yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayıcı, işlerimizi sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almamızı destekleyicidir. Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm karşıtlığı meydana gelecek. Partner veyaortağımızla ilişkimize bakmamız lazım. Sadece kendini düşünen veya beraberlikte kontrolü elinde tutmaya çalışan bir kişiyle berabersek, ileriyi görmekte zorlanabiliriz. Parasal,hayatı veya girişimlerde getiri-götürü hesabını iyi yapmak lazım. Şu aralar adil olmayan her şeye karşı bir isyan duyabilirsiniz. İnsanların bencil tavırlarına karşın, elinizden geldiğince anlayışlı olmaya çalışmak kolay değildir. Haklı-haksız ayrımını iyi yapmak gerekiyor. Aynı şekilde bizim de, karşılıklı hakları gözetmemizde yarar var. Erotizm, bu enerji altında bir hayli yükselir. Güzel yanlarınızı öne sürerek, etkileyici olabilirsiniz. Fakat bir yandan da baskın taraf olmayı tercih edersiniz. İlişkinin niteliğine göre bunun ayarını bilmek yararlı olacaktır. Saat 17:53 Ay-Mars görünümü, toplumsal hayatta kendinizi güçlü görmek, isteklerinizi elde etmek, ilişkide tutkularınıza göre hareket etmek arzunuz ön plandadır. Hem dışarıda gözler üzerinize çevrilsin istersiniz hem de partnerinizin size karşı daha ilgili davranmasını arzularsınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bireyselliğinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacağınız bir gün. Arkadaşlarınızın sizin üzerinde etkileri çok büyük. Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmelisiniz. Kişisel cazibenizin tüm avantajlarını kullanacak karşınızdaki kişileri doğal yapınızla etkiniz altına alacaksınız. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zekanıza ihtiyaç duyacağınız ve diğerlerini de akıllı düşünmeye davet edeceğiniz günler. Ortaklarınız, partneriniz veyabirliği içinde olduğunuz kişilerle birlikte hareket ederseniz, doğru seçim yaptığınızı göreceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Satürn ve Mars'la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ herkesten sıkılıp alıp başımı gideceğim diyebilirsiniz. Yorgunluk ve karamsarlıklar çökebilir bir anda üzerinize.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda son derece romantik bir gün geçirebilir, partnerinizle kısa gezilere, tatillere katılabilir, ilişkinizi mutlulukla geliştirebilirsiniz. Bekar olanlar için olumlu haberler alabileceğiniz, tekliflere açık bir gündesiniz. Gün boyunca yakın çevre, kısa seyahatler ve iletişim alanlarından şanslarınız olacak.18.00 sonrasında geçici baş ağrısı ve migren problemleri yaşayabilirsiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlenmek için katılacağınız sosyal ortamlar için vakit bulamayabilirsiniz. Diğer taraftan, işlerinizle ilgili davetler, toplantılar, veya seminerlere katılabilirsiniz. Tartışılan, karara bağlanan veya açıklanan şeyler, sırtınızdaki yükü kaldırabilir.

2 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 28" R
Ay
Koç
09° 03' 21"
Merkür
Koç
19° 46' 54"
Venüs
Boğa
07° 23' 26"
Mars
Koç
03° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 17"
Satürn
Balık
17° 01' 04"
Uranüs
Boğa
22° 38' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 52"
Lilith
Başak
23° 54' 47"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>