Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ağacın altında armudun düşmesini beklememelisiniz. Onun atacağı başka adım kalmadı, belli ki top sizde. Bu konularda cesaretsiz biri değilsiniz. Deneyimsiz kişiler tarafından yönlendiriliyor olabilirsiniz.

Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek düzeydesiniz. Yakında umutlarınızı arttıracak yepyeni gelişmeler söz konusu.

Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde yine aşacaksınız. Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekecek. Önce bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en akılcı yol olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, irade kullanılanın getirileri birbirinden çok farklı olacak. Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:58-12:57 arasında Ay-boşluk etkisi altında, özgür olmak istersiniz. Kimseye uymaktan yana değilsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlara anlayış göstermeyi de bilelim. Saat 12:57 Ay-Balık burcunda ilerlediğinde, insanların gönlünü kazanmak, yeri geldiğinde onları yüreklendirmekte yarar var. Aynı şekilde biz de bunu bekleyeceğiz. Mantıklı biri olmamıza rağmen duygusal düşünebiliriz. Eğer birileri haksız yere bizi suçlarsa veya iyi niyetimizi kullanırsa buna göz yummayız. Saat 15:58 Ay-Merkür görünümüyle, bir yanımız anlaşılmaya ihtiyaç duyuyor, diğer yanımız birçok meseleye akla yatkın çözümler bulmaktan yana. Hani birisi gelip, -Hey ne düşünüyorsun işte ben varım yanında dese, belki de hiçbir soru işareti kalmayacak kafamızın içinde. Aslında bu etki altında sonradan bedelini ödemek zorunda kalmayacağımız bir can arıyoruz yanımızda. Alışmışız ya daima güçlü olmaya, sanki bir savaşın ortasındayız ve galip gelmesi gereken komutanız. Bunlar yoruyor, yormasına ama yerli yerine koyamazsak birçok meseleyi, rahat edemeyeceğimizi biliyoruz. Bu görünüm sayesinde ailemiz, güvencemiz, işimiz ve ilişkimizle alakalı konularda sakin bir şekilde düşünmemizde yarar var. Bu düşünce hali Merkür geri hareketiyle iki kat fayda sağlar. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki birinin fikirlerini etkileyebilirsin. Fikirlerinin değişmesi ailendeki kişilerle ilişkilerine yansıyabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre(akraba, kardeş, komşu vb.) ilişkileriniz veya yakın çevrenizdeki kişilerin hayatlarındaki olaylar ya da yazılı sözlü iletişim ve eğitim başlıklı konular ön plana çıkıyor. Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınız artabilir. Sanatsal konularda yeni gündemler oluşabilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ağır basabilir. Ticari konularda daha fazla uğraşabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde sevdiğiniz insanla birbirinizi iyi anlayacaksınız. Yapmanız gereken işlerinizde tembel yapınız devrede olabilir. Kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün başlangıcındaki konularınız çocuklarınız, evliliğinizdeki denge ve ortak ilişkilerdeki menfaatler olacaktır. Ancak öğle saatlerinde iki saat sürecek olan Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle ağır enerjiler deneyimleyeceksiniz.Ay/Jüpiter üçgen açısı nedeniyle çocuklarla uzlaşı, sevgiliyle muhabbet ve karşılıklı anlayışın özüne varabileceğiniz fırsatlar ortaya çıkabilecektir. Yaşam sevinciyle dolu olmanız sayesinde temasta olduğunuz kişileri ikna edebilir, duygusal olarak onları etki altına alabilirsiniz. Sosyal ilişkilerdeki iletişim aksaklıklarına dikkat ediniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşantınıza farklı boyutlar getirmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Duygularınızın yoğunluğu sizi rahatsız edebilir. Ancak, arzularınız giderek artacak. Tabii bu durum üzerinizde gerilim yaratabilir. Sevdiğinize karşı biraz daha sakin ve hoşgörülü davranmanız gerekiyor.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 17' 50" R
Ay
Yengeç
05° 05' 09" R
Merkür
Koç
25° 10' 46"
Venüs
Boğa
14° 49' 16"
Mars
Koç
08° 20' 52"
Jüpiter
Boğa
26° 35' 31"
Satürn
Balık
17° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 59' 42"
Neptün
Balık
29° 13' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
21° 16' 25"
Lilith
Başak
24° 34' 57"
True Node
Koç
15° 04' 06"
Son Güncelleme : 11/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>