Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, ilişkinizde oluşabilecek yanlış anlamalara karşı hazırlıklı olmalı ve önüne geçmelisiniz. Açık davranabildiğiniz takdirde hoş bir gün olabilir.

Ay dan olumlu etkilendiğiniz bugün, ticari girişimler ve yurtdışı bağlantılar gündeme gelebilir. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. İşinizde yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün kendiniz veya sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Kafanızda çok sayıda plan olabilir. Yalnız, pratik hayata geçirmeniz çok rahat olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözülmesi gerekli olan birtakım problemleri, anlaşılır nedenlerle ileriye ertelemeniz, önümüzdeki günleri sorunlu yaşamanıza neden olabilir. Yakın çevrenizde, kimi coşkularınızı paylaşmayı isteyen birinin farkında değil gibisiniz. Bununla ilgili gizli sitemler alabilirsiniz. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyeceksiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne yüzünüzü gülümseten gelişmelerle başlayabilirsiniz. Aileniz ve yakınlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı günlerve aile arasındaki dengeyi kariyer tarafına döndürmüş olabilirsiniz. Bugün onlara vakit ayırmak hem size hem ailenize huzur verecektir. Evinize odaklanabilirsiniz. Evinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz değişiklikler için bugün vakit harcayabilirsiniz. Bugün biraz da hayallerinizi düşünmelisiniz. Eğer eyleme geçerseniz bugünkü güzel etki, gerçekleşmesi için destek verecek. Tek hassas konu ise akşam saatleri olacak. Oğlak burcundaki Ay, Mars ve Plüton arasındaki gerginliği tırmandırarak sizleri de gerebilir. Ani tepkilerden sakının. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarından arınmak istiyorsun!Kendini biraz arada kalmış gibi hissedeceksin. Gezegenlerin seyri üzerinde biraz tembellik, beklentileri yüksek talepler ve hayaller yaratabilir. Bugün yakın çevrenden birinin sana bazı konularda yalan söylediğini öğrenebilirsin. Eğer ilişkin varsa, karşı tarafın fazla sahiplenici davranması seni rahatsız edebilir. Çocukların için önemli bir gün olabilir. Akşamüstü arkadaşlarının bir organizasyonun katılmak, dedikodusu bol muhabbete dönüşebilir. Gülme, birileri de sana güler diyorum ve bunu ufak bir uyarı olarak algılamanı tavsiye ediyorum. Aile içerisindeki gelişmelerin gündeminde ön planda olduğu bir gün... Bazı sorumlulukları tek başına üstlenmekten yorulduğunu açıkça ifade edebilirsin. Tüm bunlarla birlikte uzun zaman önce verdiğin borç geri dönecek. Kendine gelen parayla ufak jestler yapabilirsin.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde birtakım baskıları hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Aile üyelerinizle geçmişe dair sorunlar yeniden gerilim yaratabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, ev ve yerleşime yönelik konulara odaklanma getirmekte. Evde uğraşmanız gereken konular olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocuğu olanlar çocuklarıyla iletişimlerini kuvvetlendirebilir, çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu emellerine ulaşabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte eğitici öğretici faaliyetlere katılabilir, birbirinize daha fazla katkıda bulunabilir, birbirinizden yeni birçok şey öğrenebilirsiniz. Önemli diyaloglar, sevgi dolu paylaşımlar geliştirebileceğiniz gün içinde, yolculuklarınız da gündeme gelebilir. 18.00'dan sonra tutkulu ve yeni başlangıçlara açık bir enerji sergilerken, aile büyüklerinizle ilgili konular gündeme gelebilir

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ailevi konular sizi meşgul edebilir. Sevdikleriniz için aşırı harcama yaparsanız finansal denge bozulabilir. Sosyalleşme, yenilenme arzunuz yüksek ancak koşullar kısıtlayıcı.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim, sizi bir öfke bombası haline dönüştürebilir.Son derece dikkatli diyaloglar kurmaya özne gösterin. Kariyer hayatınızda bir gövde gösterisine maruz kalabilirsiniz. İçinizde biriken yüksek enerjiyi açığa çıkarmak için, ayağı yere basan güçlü kararlar vermelisiniz

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürekli hareket halinde kalabileceğiniz, koşuşturmaca ile geçecek bir gün yaşayabilirsiniz. Bu yoğunluğun sebebi, bir süredir ihmal ettiğiniz veya ertelediğiniz işlerin birikmiş olması olabilir. Bu işleri yetiştirmeye çalışırken acele etmemeli, bazı noktaları gözardı etmemeye özen gösterin.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>