Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle diyalog kurmakta güçlük çekiyorsanız,bazı arkadaşlarınıza danışmak sizin için faydalı olacaktır.

Bugün, organize çalışmalara katılabilir,toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün,yerinizdeki yüksek performansınız ile göz dolduracaksınız.

Ödemelerini konusunda ihmalci olabilir, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı insanlara borcunuz var. Bugünlerde bu insanlar alacaklarını almak için talepte bulunabilirler.

Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Yeni insanlarla tanışmak açısından olumlu bir gün geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimin güçlü olacağı aktif geçebilecek bir gündesiniz. Aktivite isteğiniz birçok kısa yol yapmanıza neden olabilir ve bu gezilerde yakınlarınızla görüşme fırsatı bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz. Birbirinize karşılıklı yardımcı olabildiğinizi görmek her iki tarafın da güvenini yerine getirecektir.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Cumartesi günümüzün ilk etkili görünümü, saat 01:24  Ay-Venüs arasında oluşan karşıtlıktır. Halledilmesi gereken işlerimizin bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bu nedenle seçiciyiz. Ancak diğer yandan insanların da bize karşı anlayışlı olmasını arzuluyoruz. İyi niyetimizin kullanılmaması için, dikkatli olmaya çalışmalıyız. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin zorlayıcı yönleri vardır. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Kaçmakla veya problemi yok saymakla kökünü kazıyamazsınız. Ortada bir sorun varsa, çözümlemek de bizlere düşüyor. İşte boşluk etkisi altında kişi problemini çerçeve içine aldığında aksayan noktaları rahatlıkla tespit etmiş olur. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanız karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün ölçülü davranma gereğini duyacaksınız. Duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar yapacaksınız. Fakat her şeyi irdelemekten vazgeçmelisiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı bilgilere ulaşmak çok kolay olmayabilir. Bazı kişilerin müdahaleleri bazı planlarınızı uygulamanız veya seyahatler esnasında aksiliklere neden olabilir. Kontrolü ele almanız ve gereken değişiklikleri yapmanız durumunda pişman olmayacaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda uğraştırıcı konular olabilir. Enerjinizi daha yaratıcı konulara odaklamaya bakın.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde keyifli bir enerji ile partnerinizle olan diyaloglarınızı geliştirebilir, dostlarınızla eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken bir gündesiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönem kendinizle mutlu olmanıza rağmen karşınıza çıkacakprojeleri, durumları kafanızı karıştırabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan ve arkadaşlarınızdan beslenmeli ve kendinize göre bir yol haritası çıkarmalısınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilhassa beden sağlığı ve rahatlığı ile ilgili gün geçireceksiniz. Aromaterapilerden masaj salonlarına, hamamlardan saunalara kadar birçok seçeneği değerlendirebileceğiniz cumartesi geçireceksiniz.Diğer taraftan mesleğinizle ilgili gelişim planları yapabileceğiniz ve sezgisel yönünüzü ön plana çıkartabileceğiniz bir durum da ortaya çıkabilir. Akşam saatleri yaşadığınız mekanın gündelik işlerini temizleyebileceğiniz fırsatlar yaratabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisinden kurtulduktan sonra partneriniz ve ortağınız ile sıcak saatler deneyimleyebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>