Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kaprisleri, onun bunalımları, onun sorunları derken, kendinizle ilgilenemez oldunuz. Bugün sorun da yok, kapris de, bunalım da. O olmadığı kadar iyi olacak.

İnişler çıkışlar sizi yordu ama işler rayına oturdu sayılır. Zaman zaman hissettiğiniz güvensizlik bugünlerde yanınıza uğramayacak. Güvensizlik için de bir nedeniniz yok zaten. İşinizi iyi yapıyorsunuz, yeteneklisiniz, çalışkansınız.

Sizden uzun zaman önce borç alan arkadaşınız arayabilir. Bugünlerde ödeyecek durumu var, o sizi aramasa da, siz onu aramalısınız. Bir eşya alıp almama konusunda karar veremiyorsunuz.

İşten çıktıktan sonra işi düşünmekten vazgeçin. Bu ilişkilerinize de yansıyor. Hiç değilse bugün, işten vetartışmalarından uzak bir gece geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonunda aradığınız huzuru buldunuz. Tatsız günler şimdilik geride kaldı. Bundan sonrası biraz da size bağlı. Bugün sizi çok mutlu edecek bir haber alabilirsiniz. Bu haber sizinle ilgili değil, çok sevdiğiniz biriyle ilgili bir müjde. Sağlığınızı yeterince önemsemiyorsunuz, oysa biraz kendinizle ilgilenmeniz gerekiyor. Bugün önemli olmayan bazı arazlar, ilerde başınıza dert açabilir.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 04:42 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm sorumluluklarının farkında olmayan, ciddiyetsiz insanlar üzerinden yaşadığınız öfkenin işaretidir. Ne yana dönseniz, sanki bir garip sürpriz sizi bulur. Ve bütün bunlarla uğraşacak kişi de sizsiniz. O zaman bu saatlerde şöyle derin bir nefes alın ve kendinize sahip çıkın lütfen.Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen  karar vermeyelim.  Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda iyice düşünmek faydalıdır. Saat 14:52 Ay- Kova burcu seyir etkinliği, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfetme arzusu içindeyiz.  Bu enerji altında -Dünya farklı bir yer olmalı, kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünebiliriz. Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışarıdan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Saat 18:16 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, gönlümüzün bir yerinde sorular cevaplanmayı bekliyor. İlişkimiz, hayatımız, geçmişimiz ve geleceğimiz. Biz bunlara sağlıklı yanıt vermek istiyorsak, o zaman maneviyatımızı güçlendirmek, hayata katılmak gerekir. Geri çekilip kendimize acımak değil, bilhassa geleceği önemseyerek bir adım atmak zamanıdır. Sizi sanki çaresiz biriymiş gibi hissettiren duygularınızı gerçekçi bir şekilde analiz etme vaktinizdir. O kabuğunuzdan çıkıp yaşama katılabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz. Kimsenin kurbanı değilsiniz ve kimsenin kölesi. Siz isterseniz, yeni bir sayfa açabilirsiniz. Geçmişle gelecek arasındaki köprü üzerinde şimdi geleceğe doğru yürüme vaktiniz. Bu kavuşum becerikli olduğunuz konular üzerinde yoğunlaşarak bunları göstermek adına itekleyicidir. Size, kendinize inanmak ve ilerlemek kalıyor. Saat 23:23 Güneş-Uranüs görünümü, hem ideallerinizi kafanızın içinde oturtmanız hem de ilişkinizle alakalı meseleleri farklı bir bakış açısıyla, yenilikçi şekilde gözden geçirmenizde rehberinizdir. Eğer yeni tanışmış bir çiftseniz, bu görünüm birbirinizin değişik özelliklerini tanımanızda ışık olur. Yalnız bir insansanız, bu görünüm size yeni bir ilişkinin işaretçisi olarak heyecanlandırır. Burada asıl nokta, hayata geleneksel kurallar içinde bakmak yerine, farklılıkların zevkine varmaktır. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür burcunuzda ilerlerken, kendinize her zamankinden daha fazla güveniyorsunuz. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde, yapıcı paslaşmalar söz konusu olacaktır. Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabilirseniz, mesleki başarınızı ve kariyer hırsınızı olumlu bir şekilde kullanacağınız bir gün.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açık fikirli olmanız herkesin ihtiyaçlarını karşılayan çözümler bulmanızı ve huzuru yakalamanızı sağlayabilir. Daha hassas ve dikkatli olmanız ileride herhangi bir gecikme veya müdahale olmaksızın ilerlemenizi sağlayabilir. Duygusal açıdan sizi manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi keyif aldığınız işlere yönlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İletişiminizin iyi olduğu zamanlardasınız. Sevdiklerinizle programlar yapmak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk almak daha kolay olacaktır.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla yaşadığınız zorlanmalar geride kalabilir. Özellikle özel hayatınızda keyifli etkiler altındasınız. Farklı, sıra dışı her şey sizin ve partnerinizin ilgisini çekebilir.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle uyanmanız güç olacaktır. Sabah saatlerinde azalmaya başlayacak olan belirsizlik ve isteksizlik hissi, öğleden itibaren ise çocuklarınız, hobileriniz ve kişisel zevk alanlarınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız.Akşam saatlerini bilhassa kendinizi zihnen geliştirecek faaliyetlere yöneltebilir, bilim kurgu filmleri izleyebilirsiniz. Havacılıkla ilgili yayınlarla ilgilenebilir, model veya maketler geliştirebilirsiniz. Çocuklarınızın zihinsel gelişimleri için etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>