Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü yine onu düşünerek geçireceksiniz. Bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağladı. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz. Kavuşma beklenenden de önce olacak gibi görünüyor.

Bugün de yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içinde olduğunuz için şanslısınız.

Ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Bunu hiç önermeyin. Beklemediğiniz can sıkıcı bir yanıt alabilirsiniz. Bu parayı mutlaka bulup buluşturmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız oldu. Bundan pek hoşnut kalmadınız. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyordunuz. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanıza neden olabilir. Bu ziyarette biraz üzüntü görünüyor.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 20 Eylül saat 08:30 Başak burcunda doğacak Yeniay, her meseleyi kendi içimizde muhasebe etmemize, bazen de bundan pek hoşlanmamaya, insanların bizi anlamadığını düşünmemize, genelde bütüne bakmak yerine detaylara daha fazla önem vermeye işarettir. Bu Yeniayda, bir şeyi kafamızın içinde oturtmak, verimli hale getirmek için uğraş vereceğiz. Yeniayın yöneticisi Merkür, ileri-geri hareketlerden sonra düz seyirle ilerliyor. Venüs de bugün Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu iki geçiş gösteriyor ki, endişelerimizi bir yana bırakamıyoruz. Durumları gerçekçi şekilde analiz ediyoruz. Ancak bazen kendi kendimize yükleniyoruz. Armudun sapı, üzümün çekirdeği derken, bir bakıyoruz hayat gelip geçiyor. Tabii ki mantıklı olmak iyidir. Fakat aşırı hesap kitap, sürekli kaygı insanı yorar. Bu Yeniayın önemli bir görünümü var ki, fiziksel ve psikolojik sağlığımıza önem vermemiz gerektiği. Önemli olan çözüm bulmak meselelere. Yoksa elimiz kolumuz bağlıymış gibi pes etmek de yanlış olur. Hayallerimiz ve gerçekler arasındaki dengeyi tutturmak için, önce kendi içimizdeki dengemizi sağlam tutmalıyız. Ortada negatif bir şey yokken varmış gibi düşünmek veya nasılsa iyi olacak diyerek bir şeyleri es geçmek doğru değil. Sadece mantıklı şekilde meselelere bakalım bu kafidir. Bu Yeniayın bir özelliği de, sizi destekleyecek oluşudur. Evet belki bir şeylere kafamızı takıyoruz. Fakat sandığınız gibi zorlayıcı olmayacağını biliniz. Sağlığınıza önem veriniz. Stresli insan ve durumlardan kaçınınız. Kendinize de iyi davranınız. 20 Eylül saat 04:15-14 Ekim saat 13:11 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, mesleki, ortaklık ilişkileri, kişisel girişimler, hedefler anlamında titizlenmenizi sağlıyor. Doğru ve yanlışları sadece kendi bakış açımız çerçevesinde ele alırsak zorlanırız. Tabii ki analiz yapacağız ve sorgulayacağız. Ancak dozunu bilmekte yarar var. Eğer bir ilişkide sağlam bir temel yoksa kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım. Yeniay, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğleden sonra ailenle aranda sorun çıkabilir. İletişim konusunda yaşayacağın aksilikler sabrını taşırabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerinizde önemli gelişmeler sizleri yeni farkındalıklara götürebilir. Her zamankinden daha cesur ve istekli oluşunuz size fırsatlar getirecek.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kontrol dışı olaylar yaşayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Karasız adımlar atmak sizi daha zor duruma düşürebilir. Öğleden sonra şartlar değişebilir. Kendinizle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal ihtiyaçlarınız arttı. Maddi baskılar hissedebilirsiniz. Fakat şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi başaracaksınız. Daha önce itibar etmediğiniz konulara şimdi daha farklı açılardan bakarak olayları şansa çevirebilirsiniz. Meydana gelen olaylar alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorluyor. Buna karşılık direnç göstermeyin.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli adımlarınız için desteklenmeyeceksiniz. Bu yüzden diğer burçların aksine bu dönemde önemli girişimlerden kaçınmalısınız. Geri plandan yürüteceğiniz işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, size gizli bir aşk ilişkisinin haberini taşıyabilir. Size önceden gönlünü açamayan biri ilanı aşk edebilir. Hiç ummadığınız iki kişinin arasındaki duygusal ilişki ortaya çıkar. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün de Mars ile burada buluşması size de gizli bir ilişki yaşama potansiyeli taşır.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 17" R
Ay
Balık
13° 25' 58"
Merkür
Koç
18° 36' 11"
Venüs
Boğa
05° 13' 35"
Mars
Koç
02° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 34"
Satürn
Balık
16° 52' 17"
Uranüs
Boğa
22° 32' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 03"
Lilith
Başak
23° 43' 06"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>