Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Araya çoktandır bir uzaklık girdi, şeklindeki düşünceniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Hayatın genel koşuşturmasının özel ilişkilerdeki coşkuyu dönem dönem atlatabileceğini kabul etmelisiniz.

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Kendinizi yenileme arzunuzun kapsamını daraltmanızda yarar var. Bu tutum biraz ekonomik riskler barındırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba günümüz,  saat 16:56 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Alışkanlıklarınızı aynen sürdürmek, büyümek, gelişmek ve bıkkınlık veren her türlü mevzudan uzak durmak arzunuzu yükseltir. Doğru ile yanlış arasındaki fark umrunuzda değildir. Beni  sinirlendiren bir insan varsa içimden bir şeyler söylemek gerekiyorsa, bunu yapmalıyım diye düşünürsünüz. Çünkü sustukça üzerinize gelen insanların durmaya pek niyetleri yoktur. Boşluk etkisi altında, gördüğünüz haksızlıkları eleştirebilirsiniz. Bu ruh hallerinizi gayet doğal buluyorum. Ancak bunu yenebilecek bir kişi olduğunuzu da düşünüyorum. İnsan gergin olduğu zaman çözümü görmekte zorlanır. Sadece biraz sakinleşip şöyle kendinizi rahatlattığınızda inanın halledemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Saat 16:56 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, size ait olan her bir mesele ve duyguyla alakalı subjektif düşünmeye neden olabilir. Dışa karşı sert görseniz dahi, kendi içinizde oldukça kırılgansınızdır. Duygusal olarak en ufak bir terslik veya durum karşısında bildiklerinizi savunmaya kalkışırsınız. Bunun nedeni kendinizi güvende hissetme arzunuzdur. Her şeyi eşelersiniz, kendi duygularınıza aşırı önem gösterirsiniz. Çevrenizdeki insanların da bunlara önem vermesini beklersiniz. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizle ilgili değişim yaşayacaksınız. Yolculuklardan gelen dostlarınızı da evinizde misafir edeceksiniz. Enerjinizin oldukça güçlü olması, çevrenizde tercih edilen bir kişi olmanızı sağlayacaktır. Yaşam sürecinizin rotasına izlerini vuran asıl kişiliğinizi gösteren işler yapıyor olmanıza rağmen, bazı içsel dürtüleriniz nedeniyle sapmalar yaşayabiliyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Plan ve projelerinizi en iyi şekilde planlamaya bakmalısınız. Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz. Ancak, problemlerle karşılaşmak, ihmallere bağlı hatalar yaşamak istemiyorsanız, daha fazlasına ‘hayır'' demelisiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. Öğleden sonra ailevi konular gündeme gelebilir. Eski konularla uğraşabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Parasal konulara yönelik hırslı bir tavır içine girmeniz mümkün. Şanslı bir dönemde olduğunuzu düşüneceksiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğlenceli ortamlarda yer alabilir, tatile gidebilir, keyifli organizasyon ve etkinliklere katılabilir, seyahatler, eğitimler, basın yayın ve medyada fırsatlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda etkili iletişim kurabileceğiniz bugün, özellikle öğle saatlerinden sonra finansal durumunuzu ilgilendiren konularda problemlerle karşılaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde dış ortamlarda bulunmak, az tanıdığınız insanlarla olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonrahayatınıza vakit ayıracaksınız. Önemli birkonuşması akşam saatlerinde keyfinizi yerine getirebilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizle ilgili değişim yaşayacaksınız. Yolculuklardan gelen dostlarınızı da evinizde misafir edeceksiniz. Enerjinizin oldukça güçlü olması, çevrenizde tercih edilen bir kişi olmanızı sağlayacaktır. Yaşam sürecinizin rotasına izlerini vuran asıl kişiliğinizi gösteren işler yapıyor olmanıza rağmen, bazı içsel dürtüleriniz nedeniyle sapmalar yaşayabiliyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 50" R
Ay
Balık
07° 08' 00"
Merkür
Koç
18° 20' 25"
Venüs
Boğa
04° 41' 15"
Mars
Koç
02° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 25"
Satürn
Balık
16° 50' 04"
Uranüs
Boğa
22° 31' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 36"
Lilith
Başak
23° 40' 11"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>