Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirin.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz.Daha dikkatli olmalısınız.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz.Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

21 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 12:10 Ay-Mars görünümü, özel bazı meseleler üzerinde verilmesi muhtemel karar ve görüşmelerin işaretçisidir. Ancak her şeyin dikkatli şekilde bir daha gözden geçirilmesi, doğru bir hedef belirlemede gayet önemlidir. Saat 14:44 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Saat 23:43 Ay-Pluto görünümü, anlaşmazlıkları körükleyicidir. Birbirinize karşı güç ve baskı uygulamaya kalkışabilir, bu yönde kararlı olabilirsiniz. Bir daha düşününüz. Mutlu, huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize tepki vermemek için direnebilirsiniz. İnatçı tavırlarla yaklaştığınız her olay, size sıkıcı bir şekilde geri gelecektir. Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün, çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız.

21 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, kurallara uymamanız ya da normların dışında davranmanız sizi tuhaf bir duruma düşürebilir veya her şeyin merkezinde kalabilirsiniz. Sorunlara neden olmak yerine, huzurun peşinden gitmeniz burcunuzun yapısına daha uygun olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerinde empati yapmaya özen gösterelim. Kelimelerimizi dikkatli kullanmamamız birbirimizi kırmamıza veya yanlış anlamamıza neden olabilir. Dikkatli konuşmamız ise, ilişkilerde hassas noktaların ortaya çıkmasını sağlayabilir. Öğle sonrası saatlerde, aşırılıklara ve abartmaya meyilliyiz. Aşırı hız, fazla konuşma, kibir, aşırı yeme içme, kontrolsüz harcama, fazla hareket etme v.b her şeyin fazlasından kaçınalım. Altından kalkamayacağımız sözler verebiliriz, dikkat etmeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerinizde ve evlilik hayatında daha çok şey bekleyebilirsiniz. Karşınızdakilerden teyit arayışı içinde olabilirsiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

21 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün keyfini çıkarmaya odaklandığınızda, yenilendiğinizi ve dinlenmiş hissettiğinizi göreceksiniz. Özel hayatınızda, ilişkide olduğunuz insana karşı anlayışı elden bırakmayın. Partnerinizle iyi iletişim kurabileceğiniz bir dönemdesiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz.Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız. Kız arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

21 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

21 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 29" R
Ay
Oğlak
12° 04' 12"
Merkür
Koç
16° 33' 39"
Venüs
Koç
29° 47' 37"
Mars
Balık
28° 58' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 44"
Satürn
Balık
16° 29' 19"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 45"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>