Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgiliniz size mecburmuş gibi bir tavrınız var. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar.

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramıyor.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

Tek taraflı özveri uzun vadede çaresiz kalacak gibi görünüyor. Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürpriz bir ziyaretiniz olabilir. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi artı sorumluluklara sokabiliyor.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamız Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor ve saat 13:26 itibariyle  Ay-Merkür mücadeleci görünümü oluşacak. Bu enerji, aşırı sinirlilik veya aşırı çalışmanın bizi zihinsel anlamda yorabileceğini hatırlatarak, kendine dikkat etmelisin, gereksiz endişeler ve vesveselerden uzak durmalısın diyerek ikazda bulunuyor. Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığında, dikkat edilecek nokta,  ne fazla iyi niyet ne de fazla endişeli hareket etmemektir.  Çünkü bir yanıyla baktığımızda her şeyi didikleyebiliriz, rahat etmeyiz. Ancak diğer taraftan gördüğümüz problemleri yok sayıp üstünü kapatabiliriz. Bunların her ikisi de yanlış olur. Kendimizi kandırmayalım, olan bitene akıllıca bakalım. Saat 16:46  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü sizler açısından özellikle sosyal faaliyetlerin artışı, yeni insanlarla tanışma, projeler, organizasyonlar, arkadaşlıklar, aktiviteler anlamında bir hayli güçlendiricidir. Ayrıca karşınıza çıkan fırsatların da birebir işaretçisidir. Kabınıza sığmazsınız. Yeniliklere öyle bir hevesle katılırsınız ki, artık geriye bakmak, geçmişe takılı kalmak gibi bir durumunuz yoktur. Dostlarınız size destek olur, hayat çok daha güzel şekilde gözünüze görünür, içinizdeki çocuk dışarıya yansır. Güzelliğiniz, yakışıklılığınız insanların ilgisini çekmenizi sağlarken, yetenekleriniz başkaları tarafından takdirle karşılanır. İkili ilişki anlamında yeni değişimler, yeni bir insan hayatınıza dahil olabilir. Mevcut beraberliğinizdeki sorunlar birlikte çözüme kavuşturabilir. Gerçekten sizi rahatsız eden, yoran, üzen, üzerinizde baskı kuran bir partner hayatınızdan çıkıp gider. Ortaklaşa işler yapacağınız insanlar güzel tekliflerle sürpriz şekilde yaşamınıza girerler. Bu görünümü yukarıda ifade ettiğim konularda bir start gibi görmenizde yarar var. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,  

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, entelektüel yönlerinizi ön plana çıkaracaktır. Zeki, sivri dilli tavırlarınızla yüzeysel konulara kişilik ve karizma katacaksınız. Gücünüzün farkındasınız ve yaşamla ilgili kararlarınız verirken hiç kimseden etkilenmek istemiyorsunuz. Zekanızın işlek ve enerjik olması sizinle ortak çalışmalar içinde olan kişileri olumlu etkileyecektir. Bu dönemde dinlenme anlarınızda bile beyniniz çok yoğun çalışacak.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir. Sizi şaşırtabilecek bu durumun yanı sıra, yapmanız gerekenlerin de, olması gerektiğinin çok üzerinde zaman alması hoş olmayan diğer sürpriz diyebilirim Niobe'ce. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda bilgi eksikliklerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cesaret gerektiren mevzulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevresel değişiklikler olabilir. Gün içinde kabullenme içinde olabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜŞÜNCELERİNİZİ paylaşma konusunda istekli sayılmasınız. Kendinizi tedirgin hissediyorsunuz. Değişim dolu günler sizi bekliyor.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hiçbir konuda kaygı geliştirmeden varolan süreçlerinizde sezgileriniz, aklınız ve ilahi olanın size sağlayacağı destekle şartları kendi lehinize çevireceğinizden emin olun. Parasal durumunuz ve finansal konularda destek görebileceğiniz bugün, hayatın içindeki anlamlı ve tekrar eden işaretler sizin için yol gösterici olabilecektir.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin hayatındaki gelişmeler sosyal çevrenizi hareketlendirebilir. Bekârsanız, arkadaşlarınız yeni bir ilişki için size fırsatlar sunabilir. Ortaklaşa atılacak adımlar sizi mutlu edebilir.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen öncelikle sağlığınıza çok dikkat edin, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla aranızda gerginlikler, tartışmalar, kavgalar olabilir. Haklı olmak yerine haklı kalmaya özen gösterin. Arkanızdan dönen oyunları fark edebilirsiniz, kötü niyetli kişileri çevrenizden temizleyebilirsiniz. Bugün yaşamınıza çeki düzen verme zamanı.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 05' 12" R
Ay
Aslan
11° 55' 45" R
Merkür
Koç
28° 24' 42"
Venüs
Boğa
18° 22' 35"
Mars
Koç
10° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 24"
Satürn
Balık
17° 42' 16"
Uranüs
Boğa
23° 09' 46"
Neptün
Balık
29° 17' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 29"
Lilith
Başak
24° 54' 10"
True Node
Koç
14° 53' 16"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>