Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrinizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık. Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz. Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Can sıkıntınızı atabilmeniz için elinizin altınızda olanaklarınız var. Gereksiz masraflara girmeniz gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazançlı çıkabileceğiniz görüşmeleriniz var. Engellendiğinizi düşündüğünüz konularda tahmin yürüttüğünüz zararlar söz konusu değil. Daha rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 12:38 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisinde, ilişkide bir tarafın sadece kendi çıkarlarını düşünmesi, ters davranması ve sürekli bizim alttan almaya çalışmamız canımızı sıkar. İsteriz ki, uzlaşıyla sorunları çözelim. Bu görünüm özellikle sorunlu ilişkilerde dikkatli olmanın işaretçisidir. Saat 17:09 Ay-Venüs kavuşumu duygusal konularda karşı tarafın arzulu olduğunu, ancak sizin isteklerinizden önce kendini öne aldığını gösteriyor. Sanki size yaklaşımı sadece cinsellik üzerine kurulmuş da olabilir. İşte bu durum bir yandan hoşunuza gider diğer yandan canınızı sıkabilir. Saat 21:44 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bırak bazı gerçekler kendiliğinden ortaya çıksın! Kalabalık arasında olmak bugün sana iyi gelecektir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal kırıklıklarınızı ve beklentilerinizi bir kenara bırakın. Geçmişe takılı yaşamayın.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara tepkisel yaklaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. Güçlü kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bu haftabaşı son derece göz alıcı olabilir. Yine ortaklaşa işlerinizde de istediğiniz sonuçları almaya yatkınsınız. Ani seyahatler, fikirler sizi heyecanlandırabilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilgili bir konu gündeminizi meşgul eder. Aynı zamanda ikili ilişkilerde alacağınız sürpriz kararlara hazırlıklı olun. Karşınızdakiler sizi davranışlarıyla şaşırtabilir. Yüksek adalet duygunuz size denge kurduracaktır. Aniden bir seyahat planı yapabilir veya uzaktan gelen biriyle kavuşabilirsiniz. İşle ilgili beklediğiniz ödemeler hesabınıza yatar.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>