Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz adına sorun yaşamaktan vazgeçmelisiniz. Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz, ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir.

Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz. Hiç yakınmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkına varamıyor olabilir. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var.

Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, ama bazılarını erteleyebilirsiniz.

Gece yarısından sonra kendinizi denetlemenizde yarar olacak. Alkolün yan etkilerine karşı kontrolü elde tutmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli, bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, zamanı durdurmak isteyeceğiniz saatler olabilir. Geçirdiğiniz zor günlerinizde arkadaş canlılığınızın sonuçlarını aldınız. Bu dostluklar size bugünlerde mutlu sürprizler yaşatabilir. Ummadığınız bir kişiden göreceğiniz tuhaf bir davranış, kafanızı biraz karıştırabilir. Buna dikkat etmelisiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, sizin yurtdışı, psikolojik ve bedensel sağlığınız, geleceğinizle ilgili konularda zorlayan durumları işaret ediyor. Doluya koysak almayan, boşa koysak dolmayan durumlar hevesinizi kırıyor, keyfinizi kaçırıyor olabilir. Öyle durmuş, ne yapayım diye düşünüp kendinizi daha da üzebilirsiniz. Oysaki mevcut durum o denli olumsuz değil. Sadece birkaç ay daha gerekiyor. Sabırlı olunuz ve umutsuz düşünmeyiniz. Şartlar bu süre içinde olumlu yönde gelişebilir. İşler kendiliğinden düzelecek kıvama gelebilir. Pes etmeyiniz. Kendinize inanınız. Saat 20:28 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgiler ve ruhsal güçler çok fazla ortaya çıkmaya başlar. Ayrıca bu eğilimler güçlü şekilde ortaya konulabilir. Cömertlik ve iyimserliğiniz en yüksek noktadadır. Maddi boyutundan bakıldığında ise kendi uğraşlarınız dışında hazır paraya da kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sunabileceklerinizi sunmalısınız, ama haklı olduğunuz konularda duruşunuzu korumak zorunda kalabilirsiniz. Fiziksel anlamda bazı engellerle uğraşmanız gerekebilir. Yeni planlarınızı uygulamak için aklınızı kullanmanız gerekiyor. Bu sayede fark yaratabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Potansiyelinize ve tecrübenize güvenirseniz, hayatınız önemli ölçüde değişecektir. Bir takım kişilerin iyi niyetinizi suiistimal etmelerine müsaade etmemelisiniz. Asıl hedefinize odaklanmalı ve buna göre pozisyon almalısınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yenigörüşmeleri ve fırsatlar devrede olabilir. Bu fırsatlarda fazla abartılı davranmayın ve detayları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Hayata bakış açınız bugün sağlam olacak.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili bir karar alma konusunda uygun enerjilere sahip değilsiniz. Doğru ve akılcı bildiğiniz bir karar daha sonra yanlış bir yola dönüşebilir.Bilimsel filmlere gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Sıra dışı keyif alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik fırsatları doğru değerlendirebilmek için fikirlerinizi ve planlarınızı kendinize saklamanız gerekebilir. Dolayısıyla biraz daha ketum davranmalı ve bilgiyi kendinize saklamalısınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 11" R
Ay
Koç
01° 25' 05"
Merkür
Koç
19° 24' 44"
Venüs
Boğa
06° 44' 57"
Mars
Koç
03° 19' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 57"
Satürn
Balık
16° 58' 29"
Uranüs
Boğa
22° 36' 54"
Neptün
Balık
29° 02' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 09"
Lilith
Başak
23° 51' 19"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>