Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı yaşanmışlıkların sonucu.

Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız.

İş yaşantınızda yapmayı düşündüğünüz bazı ataklar sizi erken umutlandırıyor. Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız, sandığınız kadar yeni düşüncelerinize bağlı değil.

Son zamanlarda sıkıntı duyduğunuz beraberlikleri bitirmek gibi bir seçeneğiniz de var. Ya da çıkar ilişkilerine dayalı ilişkilerdeki tahammülsüzlüğünüzü daha kapalı tepkilerle belirtmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevreyle çok ilgilisiniz. Duyarlı olduğunuz şeyler oldukça fazla. Sizde bu özelliğin bir cazibe yarattığı düşüncesinde olanlar, size karşı özel bir yakınlaşma çabası içine girebilirler. Bir konudaki onaylanma ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:15 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. Kendimizce tespitlerde bulunabiliriz. Saat 09:59-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunabilirsiniz. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Elden geldiğince sakin olmalıyız. Saat 13:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 15:33 Ay-Boğa burcu geçişinde, güvenlik olgusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha düşünürsünüz. Kayıp-kazanç anlamında yaşadığınız her şeyi gözden geçirirsiniz. Her ne olursa olsun, insanın kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini ve yaşanılan hiçbir şeyin tesadüf olmadığını bilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda yüzeysel yaklaşımları benimsemek senin faydana olacak. Çevrenle ilişkilerin ön plana çıkıyor.

23 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili net bir gerçekliğe ulaşmanın zamanı gelmiştir. Sevgide gerçeklerle yüzleşme zamanı.

23 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularda çözümlemeniz gereken durumlar olabilir. Duygusal olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşlerinizde bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz. Bunlar zaman zaman size kriz çıkarabilir. Ortaklı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

23 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda söylenenleri kendi tarafınızdan görüp karşı tarafı ciddiye almayabilirsiniz. İlişkinizdeki iniş çıkışlar bundan kaynaklanıyor. Adaletinizi sevdiğiniz kişiden esirgemeyin.

23 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerdeki diyaloglar sabah saatlerinde sizi yoracaktır. Kararsızlıklarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Acele etmeden nihai kararları akşam saatlerine ötelemekte fayda var. Kardeş ya da yakın akrabalarla yapacağınız görüşmeler mücadeleye dönüşebilir. Trafikte bugün kimseyle muhatap olmayın. Günün ikinci yarısında beklediğiniz bir ödeme gelebilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 29" R
Ay
Balık
08° 31' 47"
Merkür
Koç
18° 23' 52"
Venüs
Boğa
04° 48' 26"
Mars
Koç
02° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 50' 34"
Uranüs
Boğa
22° 31' 28"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 55"
Lilith
Başak
23° 40' 50"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>