Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keskin Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün. Davranışlarınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Koşullar üzerindeki etkinliğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayacaksınız ancak biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Belirsizliklerin önüne geçmeye çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı tutumlar sergilemeniz sadece size değil çevrenize de fayda sağlayacaktır. Gerçek lüks ve konforun, bir insanın motive olduğu durumları fark etmesinin ve bunları seçebilmesinin olduğunu anlatabilirsiniz. Önemli kararlar her zaman ileriye dönük değil, günü kurtaracak kadar da olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu için iletişim konularına odaklanabileceğiniz, sosyal çevrenizle etkili iletişim kurabileceğiniz bir gün olabilir. Bugün duygusal dengeyi sağlamak ve ilişkilerde uyumu korumak önemli olacak. İçinizdeki duyguları net bir şekilde ifade ederek karşılıklı anlayışı destekleyebilirsiniz. Kendinize ve çevrenize karşı dürüst ve adil olmak, bugünün anahtarı olacaktır. Uyum ve dengeyi koruyarak alacağınız kararlar sizi olumlu şekilde ileriye taşıyabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde keskin kararlar alman gereken bir döngüden geçiyorsun. İş hayatında ‘ya devam ya tamam’ dediğin bir karar alman gerekebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan Terazi burcuysan, partnerini eskiye nazaran daha çok sevdiğini hissedeceksin. Bu birlikteliğin evlilikle sonuçlanmasını istiyorsun.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi garantiye almanız gerekebilir. Bir risk durumu fark etmeseniz bile, yaptığınız işlerin sağlamlığı ve devamlılığı için kontrollü ilerlemek durumundasınız. Bu kontrole, fikirlerinizi kimlerle paylaştığınız hangi ortamlarda bulunduğunuz da dahildir. Çevrenizi doğru anlayın.

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ile ilgili kişisel planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak için acele edebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar çıkabilir. Ticari işlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil yapmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Kalbinizin sizi götürdüğü yere gidin. Maddi konularda oldukça bereketli bir zaman geçireceksiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin gibi hareket etmelisin bugün. Başkalarının lafı veya sözüyle değil kendi isteklerinle hareket edebilmelisin. Bu durum stresli konulardan uzaklaşmanı ve hayatının kontrolünü tekrar ele almanı sağlayacak.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha içe dönük, daha derin ve yoğun bir dönemden geçiyorsunuz. Nitekim bu da daha derin bir yakınlık ve paylaşım düzeyini keşfetmenizi sağlar. Şimdi, olayların yüzeyini incelemekten ziyade derinlere inmekle ilgilenirsiniz. Genellikle gözden kaçan bazı şeyler şimdi ön plana çıkabilir ve siz de içsel çalışmalarınız, motivasyonlarınız ve arzularınız hakkında çok şey öğrenmeye hazırsınız. Özel hayatınız daha fazla önem kazanır ve etrafınızdakilere özel olarak dikkat edersiniz. Hayata karşı daha derin, tutkulu bir tutum ortaya çıkar!

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uyumlu ve dengeli ilişkiler kurabileceğiniz bir gün sevgili teraziler. Kararlı olmanız gerekiyor. Estetik ve dış görünüşle alakalı bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz.. Zihninizi netleştirmeli ve hayallerinizi hedefe dönüştürecek somut planlar yapmalısınız.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kendinize odaklanabilirsiniz ve partnerinizle iletişimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin haberiniz olmadan sevgiliniz bir sürpriz hazırlayabilir. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmayın. Size karşı haksızlık yapmış ya da dedikodulara kapılıp sizi yanlış değerlendirmiş bir kişi kusurunu anlayıp sizden özür dileyecek. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Yatırım yapmadan önce, çevrenizde bu konularla ilgilenen dostlarınızdan yardım isteyin. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 12' 54" R
Ay
Boğa
20° 43' 43" R
Merkür
Koç
22° 04' 60"
Venüs
Boğa
10° 53' 49"
Mars
Koç
05° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 27"
Satürn
Balık
17° 14' 51"
Uranüs
Boğa
22° 48' 36"
Neptün
Balık
29° 08' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 11"
Lilith
Başak
24° 13' 44"
True Node
Koç
15° 20' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>