Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Oysa o çabalamanızı ve ona değer vermenizi istiyor. Bugün yine bu konu üstünde tartışabilirsiniz.

İş yerinizdeki başarılarınızarkadaşlarınız tarafından takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz fakat bu konuda başarısız kalıyorsunuz. Bugün bu konuda bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bir arkadaşınıza sürekli fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz fakat o bu durumdan oldukça rahatsız. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız. Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor.

24 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 00:46-15:46  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Paranın  insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 15:46 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Kendinizi güven içinde hissetmediğiniz konularda sesinizi yükseltmeniz anlamına gelir. Birileri canınızı sıkıyorsa veya bildiğiniz doğrular başkalarının işine gelmiyorsa bunların üzerine giderek fikirlerinizi ortaya koyarsınız. Maddi-manevi değerler sizin için kıymetlidir. Hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına, güvenliğinizi tehdit etmesine izin vermeyeceğinizi dile getirebilirsiniz. Özellikle kafanızın içinde soru işaretleri uyandıran kişiler varsa, bunları direkt konuşmak yerine, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla cinsinden laf dokundurabilirsiniz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,    

24 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Bugün zaman kavramını unutturacak birçok aktiviteler içinde olabilirsiniz. Hareketli bir gün geçirmek için, farklı planlar yapıyorsunuz. Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız.

24 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere dahil olmalısınız. Kısa seyahatler sizin için özel bir kişiyle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, harcamalarınız üzerinde daha çok düşünebilirsiniz. Öğle sonrasında yolculuklar, ziyaretler hayatınıza hareket getirmekte.

24 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçten kahkahalarınızla karşı cinsi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi etrafınızda pervane oluyor. Ufak sorunlarla baş edebiliyorsunuz.

24 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konulardan uzaklaşıp yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerin üzerine eğileceksiniz. Planlı ve kararlı olduğunuz her konuyu bugün daha rahat çözebilirsiniz. Daha az iletişim halinde olacağınız insanların söylediklerine çok takılmamanız sizi daha dingin kılacaktır.

24 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi ihtiyaçlarınızın, durumunuzun veya donanımınızın farkındalığı ile ilgili derin planlamalar ve durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Yeni bir ilişki veya ortaklık kurabilmek için güçlü enerjilere ve motivasyona sahip olabileceksiniz. Sosyal bağlantıların ve etkinliklerin yoğun olabileceği bir gündesiniz. Genel olarak ise; yorucu ve duygu yükü fazla bu Dolunay‘ın etkileri hafta sonuna da taşınacaktır. İlişkilerde daha talepkar, kıskanç ve sahiplenici davranmak mümkün. Özellikle ilişkiler ve sosyal bağlar bugün engebeli geçebilir. İlişkilerde beklenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Sürpriz krizlerin çıkabileceği bu gün ani kararlarla hareket etmeyin. Başınıza buyruk davranışlar, sizi kısıtlamak isteyen kişilerin müdahalesi ile elektrikli anlara sebebiyet verebilir. Diğer yandan, sezgisel yanınız çok güçlü olacağı için algılarınıza güvenebilirsiniz. Alışverişlerde dikkatli olunuz. Aniden çok para harcamak veya paraya ihtiyaç duymak mümkün olacak. Para akışınızı kontrol etmelisiniz. Yeniliklere ve maceralara açık olursunuz ve enerjisi yüksek sosyal ortamlara girebilirsiniz. Günlük hayatınız monoton ve sıkıcıysa bundan kurtulmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Ay bugün saat 23:46‘da boşluğa girecek.

24 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, haberleşme ve iletişim trafiğinde son derece büyük bir artış gözlemleyebilirsiniz. Buna ek olarak, çok fazla hareketli olmanızı gerektirecek, hesapta olmayan bir sorumluluk yüklenmeniz de günün konuları arasına girebilir.

24 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 16" R
Ay
Oğlak
15° 41' 45"
Merkür
Koç
16° 38' 45"
Venüs
Boğa
00° 07' 39"
Mars
Balık
29° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 30' 46"
Uranüs
Boğa
22° 18' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 08"
Lilith
Başak
23° 15' 33"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>