Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazı olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz. Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz

25 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  cumartesi gününün ilk enerji oluşumu, saat 01:37 Merkür-Chiron olumlu görünümüdür. Bu enerji  çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür. Saat 16:12 sonrası, Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde geçecektir. Değerlerimizi koruma içgüdümüz fazlasıyla yoğun. Hayatın güzelliklerini, sosyal yaşamın insana kattığı mutluluğu, güven içinde yaşama arzumuzu yüreğimizin derinliklerinde çok daha yoğun hissedebiliriz. İlişkimizi  önemseriz ancak önemsenmeyi de isteriz.  Sevgimizi cömertçe karşınızdaki kişiye  ifade edebiliriz ancak takdir edilmeyi de bekleriz. Duygularımız zenginleşir, etrafımızdaki dünya ile temasımız artar. Gündelik sorunların altından kolaylıkla kalkabilirsiniz.  Kendinizi ifade gücünüzdeki pozitiflik diğer insanların da sizinle beraberken huzur ve neşe bulmasını sağlayabilir. Saat 23:09 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla olan her türlü paylaşımı zenginleştirici, yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayıcı, işlerimizi sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almamızı destekleyicidir. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

25 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

25 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konularda daha hızlı ilerleme kaydedebileceğinizi veya önünüzde bulunan konuların hangi parçalarında belli düzenlemeler yapılması gerektiğini görebileceğiniz bir hafta sonu. Önümüzdeki haftalar olumlu gelişmelerin habercisi olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir hafta sonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sizinle ilgisi olmayan konularda yorum yaparken bulabilirsiniz. Buna gerek yok. Savunduğunuz şeyin zamanla haksız olduğunu görebilirsiniz.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda pozitif bir ilerleme sağlayabilir,teklifleri ile karşılaşabilir, eğer bir sağlık sorununuz varsa iyileşme gösterebilir, ilişkilerinizde daha anlayışlı olarak kalıcı çözümler sağlayabilirsiniz. Bugün ayrıca finansal anlamda destek bulabilir, aşk hayatınızda sizi uzun dönem mutlu edebilecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz, devam eden ilişkilerinizi sevgiyle geliştirebilirsiniz.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar, iletişimleriniz veya kısa bir seyahatiniz esnasında karşınıza çıkabilirler ve size, günlük gelirlerinizi artırmanızı sağlayacak bazı fırsatlar verebilirler.

25 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 12' 04" R
Ay
Kova
06° 12' 52"
Merkür
Koç
17° 13' 04"
Venüs
Boğa
01° 59' 03"
Mars
Koç
00° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 37"
Satürn
Balık
16° 38' 44"
Uranüs
Boğa
22° 23' 34"
Neptün
Balık
28° 55' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 14"
Lilith
Başak
23° 25' 35"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 01/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>