Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Küçük Değişiklikler Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda da geri planda olacağınız bir gün. Sakin kalacak ve sessizliğinizi koruyacaksınız. Birlikteliğinize karşı soğuk ve ilgisiz oluşunuz, tartışmaların kaçınılmaz olmasına neden olabilir. Birlikte olduğunuz kişinin yargılayıcı yaklaşımlarına kendinizi hazırlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde sorunlar çözüme kavuşabilir. Cesur ve net bir iletişim kurmak artık mümkün olacaktır. Evlilik, ortaklık ve hukuksal konularda karar almaya da alınan kararlara göre ilerlemek adına yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün sakin ve dengeli bir gün seni bekliyor olabilir. İletişim konularında başarılı ve uyumlu olabileceğin bir gün geçirebilirsin. Kendini dengede tutarak ani kararlar vermekten kaçınmalı ve detaylara dikkat etmelisin. İlişkilerinde daha anlayışlı ve uyumlu olmaya gayret etmen faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

25 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akademik anlamda kendini geliştirmek isteyeceksin. Yoğun bir çalışma temposu seni bekliyor. Evinde yapacağın minimalist değişikliklerle kendini daha iyi hissedeceksin. Değişim her zaman seni çok mutlu ediyor. İlişkisi olmayan Terazi burcuysan, artık sevmek ve sevilmek isteyeceksin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız fakat yeniden karşınıza çıkan konular kafanızı karıştırabilir. Yeniden düşünmek ve değerlendirmek adına tüm işlerinizi geri plana atabilirsiniz. Ancak başka öncelikleriniz ve hedefleriniz olduğunu unutmamalı, hayatınızı bir faydası olmayacak işler için ertelememelisiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek görebilirsiniz. Toparlamanız gereken işleriniz için uygun bir gündesiniz. Kabullenmeniz gereken durumlar olabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sizi etkileyen konulardan biraz uzaklaşmanızda fayda var.

25 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ifade etmekte zayıf kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Karar almayı ise ilerleyen günlere bırakabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında büyük bir yer edinecek yeni bir insan ile tanışabilirsin. Arkadaşlıklar ve insan ilişkilerinde yaşanacak farklılıklar, bazı şeyleri daha iyi görmeni sağlayacak. Hayatında eksik olduğunu düşündüğün bir etkiye kendini açabilirsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istikrarlı, öngörülebilir bir hıza veya dünyevi, topraklayıcı faaliyetlere ihtiyaç duyarsınız. Gün; aynı zamanda duygusal dünyanızı veya duygularınıza olan inancınızı güçlendirmenize de yardımcı olur. Bir durumun katmanlarını inceleyerek öğrenecek çok şey var! Bugün daha fazla güç toplamak için kendinize çekilmeniz açısından güçlü bir gün. Kendinize hız vermek ve çabalarınızın pratik açılarını düşünmek akıllıca olacaktır. Bugün oldukça kendi kendinize yeterli olabilirsiniz belki de başkalarına daha az borçlu veya bir şeylere daha az bağımlı hissetme hedefiyle motive olabilirsiniz. Belki her şey net değil ama sabır yanınızda.

25 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için; artık cesur kararlar vermenin zamanı geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

25 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlarla ilgili ani gelişmeler ve beklenmedik sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu değilsiniz. Aşk yaşamınızla ilgili acele karar almanız gerekiyor. Sakın kendinizi yeni birine kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Sizinle yarışan biri, sizinyaşamı dışındaki keyfinizi de kaçırıyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız olumlu sonuç verecek. Harcamalarınıza dikkat edin. Bu günlerde maddi bir yardım almanız söz konusu. Bu maddi yardımı dikkatli kullanın. Kafeinli içeceklere teslim olmayın.

25 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 24' 11" R
Ay
Boğa
23° 31' 53" R
Merkür
Koç
22° 15' 25"
Venüs
Boğa
11° 08' 11"
Mars
Koç
06° 03' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 12"
Satürn
Balık
17° 15' 46"
Uranüs
Boğa
22° 49' 16"
Neptün
Balık
29° 08' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 49"
Lilith
Başak
24° 15' 01"
True Node
Koç
15° 19' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>